Idag så vaknade jag upp till tisdag

God förmiddag alla fina här inne. Så himla tråkigt att den fina snön som kom igår nu har sjunkit ihop av regnet som sen kom senare på kvällen.

Jag har önskat att den vita och fina snön skulle ha fått legat kvar och nu så lär det istället bli halt.

Även om jag själv inte tänker gå ut idag heller utan fortsätta att kurera mig istället så tänker jag på alla andra ingen vill ju just nu i dessa tider vara med om att halka och ramla och behöva uppsöka akuten och de har ju att göra nu ändå som det är.

Och benbrott är ju aldrig kul att få.

Så om ni går ut var försiktiga 💗

Idag så skiner solen så härligt det kändes med ljuset det är man inte van vid.

En kopp te och en serie får det kanske bli sen för mig och så ska jag mysa under min varma filt.

Vi började kolla igår på en dansk serie på cmore som hette Oss emellan vi såg två avsnitt och den verkar riktigt bra.

Bla så handlar det om ett par som länge försökt att få barn och det visar sig sen att maken är steril så det finns mycket igenkänning i serien.

Tack och lov så har man i alla olika processer som man gått igenom i och med våran barnlöshet ändå kommit så långt så jag bryter ju inte ihop fullständigt när jag ser sådant men visst känns det ändå och det kommer kanske aldrig att försvinna helt det tror jag inte.

Man får bara lära sig leva med det.

Från det ena till det andra ikväll så börjar mandelmanns igen och jag vet precis vad jag kommer att känna efter något avsnitt för när du är med om och får se deras olika årstider så brukar min lilla längtan efter vår komma så smått.

Nej nu så ska jag nog fixa iordning mig lite för det har jag inte lyckats med ännu pga smärtan som jag har men jag vill ju bli klar någon gång.

Jag önskar er en fin tisdag.

Stor varm kram

💗

Gillar