Idag fick jag ge upp.

Idag fick jag känna mig besegrad. Natten har varit hemsk och jag har haft sådana hostattacker så jag fick knappt ingen luft. Min bröstkorg och lungor är sönder hostade.

Uppe på detta så har jag ju också en astma som även den förvärrats massor vid en infektion och astman har även blivit värre sedan jag gjorde min operation i juli 2017.

Jag kunde skrapa ihop knappt två timmars sömn inatt sen gav jag upp och intog soffan.

Febern var redan 38 grader i morse.

Så vi ringde akuten som sa att vi omgående skulle åka in idag har dom en mycket större respekt för infektioner och astma än vad man hade förr.

Jag är riktigt imponerad av hur smidigt mitt besök gick. Jag var inbokad till akutmottagningen kl 12.20 och jag är sen färdig och går därifrån klockan 12.50 då är prover tagna, undersökningar gjorda och medicin utskrivet.

Toppen när man som jag knappt orkade att ta sig till mottagningen.

Fick en kanon bra läkare som jag haft till och från sedan en lång tid tillbaka just på akuten.

Mycket riktigt jag hade en sänka på 39 och i och med att jag har min astma och ett nedsatt immunförsvar så ville varken jag eller läkaren vänta en dag till utan läkaren satte omgående in pencillin. Han konstaterade att infektionen redan satt långt med i luftvägarna vill ju inte åka på lunginflammation.

Så nu har jag startat kuren och hoppas att det ska vända någon gång. Jag fick också hostmedicin den där med morfin i så det dämpar förhoppningsvis dessa hostattacker så jag i bästa fall får sova lite.

Det blev en riktig pers det här och jätte jobbigt i värmen därför passar vädret som vi har idag mig perfekt nu när det är mulet och regnar med en temperatur på 18 grader.

Så vi passar på och vädra in ordentligt av den svalare luften,

Nu blir det till att vila och åter igen vila för mig och så hoppas jag verkligen nu på en förbättring snart.

Kram K

Gillar