Hur ser min kvällsrutin ut?

Dagens Bloggutmaning dag 10 startad av @orsakullan, https://www.saramadeleine.se dag

Hur ser min kvällsrutin ut?,

Tyvärr så håller inte alltid den plan som jag har för kvällen dvs. att få allt färdigt och sätta sig tidigt.

Men jag försöker att ha maten färdigt skapligt så att vi kan äta lite god kvällsmat och sen blir det att fixa iordning köket så det är väll en av min kvällsrutiner.

Dock delar maken och jag på sysslorna så det är lite olika vem som gör vad.

Jag tar gärna en kvällspromenad för det är ett skönt sätt att avsluta dagen på man får då dra in lite frisk luft i lungorna och stressa av och samtidigt så får man ju lite motion.

Väl hemma igen så tar jag mig en dusch, ibland tar jag en stund på min light spikmatta så musklerna får sig en liten behandling och slappnar av. Under tiden så lyssnar jag gärna på lite musik.

Förr hade jag alltid som en kvälls rutin att ta en god kopp te men tyvärr så har inte min magkatarr klarat av det så tyvärr har jag fått hoppa det.

Annars var det ett skönt sätt att slappna av.

Jag tänder alltid en massa ljus och sätter mig i soffan och drar filten över benen för en stunds avkoppling till något tv program och ibland så blir det en serie eller film istället.

Vissa kvällar så hoppar vi tv:n maken och jag och tar en kväll där vi lyssnar på lite musik, samtalar och umgås istället.

Somnar gör jag ofta nu mera i soffan och då blir det rättså segt att göra den där sista kvällsrutinen att borsta tänderna jag går då med lite tunga steg mot badrummet.

Sedan är det dags att hoppa i säng för några timmars sömn.

Ja detta var nog i stort sätt mina kvällsrutiner.

Kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Trevlig läsning
nouw.com/stenhagenbettan