Himlen blev plötsligt väldigt mörk

Idag så vaknade jag upp till en betydligt mörkare himmel än dom tidigare dagarna. Borta är den klarblåa himlen med stackmoln och en strålande sol.

På långt håll så hörde jag åskan dåna så vi gick upp direkt och maken satte sig på cykeln så att kissen vi är kattvakt till skulle kunna släppas in så han slipper vara ute i ovädret han var inte där när han kom upp dit men dök sen upp efter ett tag.

Skönt för honom så behöver han inte vara ute i detta väder.

Så nu sitter maken där uppe och gosar med kissen han måste ju få lite kärlek när hans husse och matte är ute och far. Jag fick nyss den här bilden skickad till mig och han ser ju inte ut att lida direkt.

En riktig livsnjutare är vad han är.

Själv så sitter jag här i mitt soffhörn under filten och mina fötter känns iskalla. Utanför hör jag regnet smattra mot altantaket och åskan mullrar.

Jag tycker himlen bara blir mörkare och mörkare men regnet behövs jag tycker fortfarande att det är torrt i marken så det gör gott för växterna.

Jag älskar att starta dagen lite lugnt och stilla så att jag får vakna till lite innan dagen skall igång och att bara få tassa runt där en stund i min morgonrock det är mysigt.

Jag skall försöka att vaknat till idag om det nu går för oj så seg jag känner mig. Maken har blivit förkyld och har låtit lite framåt morgonen när han har grymtat lite då han är väldigt täppt i näsan så jag blev väckt tidigt av honom.

Men man kan ju alltid ta en liten siesta senare om det behövs.

Idag och imorgon så blir det nog lugna dagar för oss med tanke på vädret som skall bli. Kanske så blir det att fortsätta i boken som jag började att läsa igår och kanske se någon bra serie.

Lite mat skall också lagas och jag skall nog passa på att bädda rent i sängarna och städa lite.

Hoppas att ni har fått en finare start på dagen med klarblå himmel, solsken och utan åskans dundrande.

Ni får ha en fin måndag.

Stor Kram / K

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Här också, jag hoppas att får en fin dag ändå❤
nouw.com/enitalienareisverige
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Tack detsamma ❤️
nouw.com/minresatumörmittliv