Himlen är en ängel rikare....

Ända sedan jag började blogga här när jag själv drabbades av min tumör under bröstbenet så har jag haft en kvinna som varit en trogen följare.

Vi har skickat en kram till varandra när det behövts och ett par tröstande eller peppande ord till varandra.

Man följer ju varandras liv och man lär ju på så sätt känna varandra genom bloggen. I höstas så drabbades hon själv av cancer..... Hon påbörjade en cellgift behandling i december och skulle sen i vår få göra en stor operation.

Senast vi hörde ifrån varandra var den tjugosjunde december sen blev det bara tyst men jag visste ju att du hade det kämpigt och att du inte mådde bra. Och jag trodde ju bara att du tog en paus ifrån bloggandet pga ditt mående.

Men nu så har dina inlägg varit tysta en tid och jag bärjade ana oro inför att något faktist hade hänt.

Jag har nu fått veta att du tyvärr somnat in.....

Det känns tomt och det känns konstigt vi kände inte varandra i det verkliga livet men via vårt bloggande. Så det känns väldigt tomt nu och du var ju inte gammal, det var inte dags än.

Det är sällan jag skriver att jag hatar något men i ärlighetens namn så hatar jag cancer. Denna lömska vidriga sjukdom som fortfarande tar alltför många liv.

Som helt hänsynslöst tar dom som sjukdomen känner för och där åldern inte spelar någon som helst roll... ung, medel, äldre den kan drabba alla.

När den tar ett liv blir jorden inte sig lik mer, stegen tystnar och livet håller andan för ett tag. Men himlen blir alltid en ängel rikare medans vi står kvar här med en stor saknad.

Man vet att livet aldrig är evigt det är bara till låns men man kan väll åtminstonde få hinna leva sitt liv fullt ut innan ålderdomen tar vid.

Man skall inte somna in medans man har massor kvar att ge. Men livet är så orättvist ibland, livet blir inte alltid som man tänkt det.

Och du finaste ängeln hoppas du har det bättre där du nu är och fri från sjukdom. Och jag har bara en sak att säga FUCK Cancer 💔

Vila i frid fina du ❤️🙏🏽❤️


Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag

och något alldeles oväntat sker

Världen förändrar sig varje dag

men ibland blir den aldrig detsamma mer “

Alf Henriksson

Gillar

Kommentarer