Helgen bjöd på några fina minnen och vårtecken.

Helgen har redan passerat förbi och en ny vecka har tagit vid.

Är inte årets allra första tussilago något alldeles speciellt jag hittade dom i helgen och dom vöxte där i backen och lyste upp som små solar det om något är väll ändå ett vårtecken.

Helgen har för mig bestått av lite vila, lite god mat och att bara få vara i lördags så blev det en lördags film vi såg Bohemian Rhapsody den kan jag varmt rekommendera om man gilla Queens musik den var riktigt bra och absolut sevärd.

Helgen bjöd på soligt väder men oj vad det har blåst vi klädde på oss ytterkläderna och gick ut en sväng i lördags men det tog i ordentligt med vindarna så man lurades av att det faktiskt såg skönare ut än vad det var.

Jag har känt mig ganska trött senaste tiden och fick i fredags ut min lab lista sen provtagningen som jag gjorde och det ser ut som att en förklaring till detta finns där då inte alla värden är helt okay.

Så nu får man hoppas på att läkaren lyssnar nästa vecka och vill hjälpa mig tyvärr vet man aldrig det. Annars börjar väll en ny kamp för att hitta en ny läkare som verkligen lyssnar och är villig att hjälpa .

Ibland förstår jag mig inte på läkarnas ovilja att hjälpa sina patienter fullt ut det måste ju ändå vara det allra bästa när man ser att det vänder och när man får se patienternas mående gå åt rätt håll. Eller så föddes man med fel kön helt enkelt för jag kan ibland se skillnaderna bara på den vård som min make får att han har lättare att få det han behöver.

I söndags så hörde vi av oss till min brorsdotter och frågade om hon ville träffas vilket hon ville så jag åkte in till stan och hämtade henne för lite mys och sen så åkte vi ut på en liten tur.

Vi hamnade för lite lek vid en hinderbana där det fanns lite allt möjligt skoj att göra men mest fastnade hon vid linbanan där hon åkte fram och tillbaka en lång stund sen tog vi en liten fika och sen så åkte vi igen. Faktiskt så vågade jag mig upp i linbanan jag med och det var kul.

Att få umgås med dom allra bästa gjorde min dag det är alltid lika mysigt.

Idag så känner jag av gårdagen med värre trötthet och värk men det är så värt det för jag älskar varje stund jag får tillbringa med dessa två.

Imorgon så blir det sjukhuset igen då jag skall upp för att ta blodtrycket, längd och vikt inför det årliga besöket på endo nästa vecka.

Ibland så skulle jag vilja ta en lång paus från allt som har med sjukdom och sjukhusbesök att göra men det fungerar ju inte riktigt så. Det är bara att bita ihop.

Men det är just då sådana här dagar som igår som ändå lyfter mig och ger mig en mening att kämpa vidare. För trots sjukdom och alla dessa jobbiga stunder som mina sjukdomar ger mig så kan man hitta små guldkorn, guldkorn i vardagen som absolut är värt att kämpa vidare för.

Jag ger aldrig upp, jag kommer aldrig att bara lägga mig ner utan jag kommer att kämpa vidare så länge jag lever.

Jag följer akademiska sjukhuset på instagram sedan en tid och idag så är det min avdelning som jag låg på sommaren 2017 thoraxkirurgen 50D som vi ska få följa en vecka det ska bli spännande och också lite surrealistiskt att jag faktiskt har varit där och kämpat mig tillbaka efter min stora operation.

Får se om jag får se några bekanta ansikten.

Nu skall jag fortsätta vila lite och sen så får vi se vad det blir av dagen och vad den bjuder på.

Hoppas att ni får en fin början på veckan och att ni med fick några fina minnen att ta med er från helgen som var.

Jag bär mitt fina minne nära mitt hjärta ett minne av en mysig eftermiddag med maken och min fina brorsdotter 💗

Kram

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Visst var den filmen helt underbar. Även här syns nu Tussilago i dikesrenen
nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
Ja jag tyckte att filmen var jätte bra. Ja det är fint i dikeskanterna när tussilagon börjar att blomma 🌞
nouw.com/minresatumörmittliv