Härligt med fredag

God förmiddag och vilken härlig känsla att vakna upp till en helt oplanerad fredag. Jag älskar fredagar det är en av mina favorit dagar.

Igår när jag kom hem så pysslade jag lite och gjorde det sista i trädgården jag älskar doften sv gran det finns väll inget som påminner så mycket om julen som den doften.

Lilla bordet på baksida fick sig en liten gran och likaså framsidan vid garaget jag tyckte det var lite mörkt och trist där så det blev en gran med belysning.

Dagen idag är väldigt lugn jag går i valet och kvalet om jag ska höja min östrogen dos redan idag men har inte bestämt mig.

Skönt på ett sätt då jag kanske slipper eventuella biverkningar till jul om jag har tur. Men det är ju inte heller kul att kanske offra denna helg till att må dåligt men samtidigt så är det ju som det är just nu.

Igår blev jag ompysslad av min underbara frissa. Det är skönt att hon är helt ensam i salongen nu i corona tider och jag vet att hon själv med är väldigt försiktig. Däremot vet man ju aldrig hur försiktiga vi än är att det hjälper det är jag fullt medveten om.

Salongen städas också med jämna mellanrum och desinficeras.

Jag har velat så otroligt mycket över om jag skulle gå på den inbokade tiden då jag vet att det inte är det bästa nu mitt i pandemin.

Men en klippning och lite färg piggar ju samtidigt upp en i detta gråa väder och man vill ju vara fin i håret till jul så jag tog till slut beslutet att gå dit.

Jag bjöds som vanligt på en god kopp te med en godbit till.

På tisdag så har besök på sjukhuset det gillas inte men jag är tvungen men jag har faktiskt funderat på att använda munskydd då jag är i riskzonen.

Jag vet att den frågan är väldigt omdiskuterad om man ska bära munskydd eller ej vart står ni där? Och det kommer ju olika bud från olika håll om det är bra eller ej.

Nu så ska jag bara försöka att få igång min dag, vissa dagar är värre än andra och kroppen vill inte lyda.

Jag önskar er en jätte fin fredag, var rädda om er.

Stor Kram ❤️

Gillar