Har vaknat till en strålande torsdag

God morgon, igår så somnade jag ganska tidigt och slog också upp ögonen tidigt men fick då känslan av att jag inte hade sovit så mycket men så fel jag hade.

Aktivitetsklockan visade på nästan sju timmars sömn, och bra sömn poäng tänk jag gjorde det igen. Inget är ju förändrat för övrigt förutom att jag dricker min kopp kamomill te innan läggdags inte kunde jag ana att det skulle ha den effekten på mig.

Men jag hade läst om det innan.

Ute så skiner solen ifrån en klar blå himmel och det ska bli en fin tisdag och jag fick världens vårkänslor när jag tittade ut.

Jag vet att vi inte är där än men snart.....

Tänk att den här tiden när ljuset återvänder och det blir ljusare och ljusare det ger mig en sådan energi och idag så fick jag även en längtan efter lite vårblommor. Men det är ju alldeles för tidigt så klart.

Jag tycker alltid att det är en speciell känsla när det är dags att åka till trädgården och välja ut sina fina vårblommor som ska pryda trappen hemma vid huset.

Oftast om vädret tillåter så brukar jag köpa några penseer och mini påskliljor och plantera ut till påsk. Jag tycker att vi snart går en sådan härlig tid till mötes det ända negativa är ju tyvärr pollensäsongen.

Jag funderar på att ta bilen en tur ut idag i solskenet och vi behöver ju åka lite nu så att vi ser att allt fortsätter att fungera men hittills så har allt gått bra.

Hur är det med er längtar ni till våren?

Jag önskar er alla en fin torsdag och jag hoppas att även ni får njuta av lite sol.

Kram 💕

Gillar