Har ni julgransplundring i ditt hem?

God morgon, idag så blåser det halv storm utanför fönstret och det regnar så jag passar då på att blogga och här kommer dagens 14 bloggutmaning som är startad av https://www.saramadeleine.seJulgransplundring i mitt hem ?


Svaret är NEJ.

Eftersom maken och jag saknar barn och är barnlösa så har det aldrig blivit att vi har haft någon julgransplundring i detta hem.

Hade vi däremot haft barn så hade jag absolut hållit denna tradition jag hade gladligen ordnat en gulgransplundring med lite lekar, fiskdamm och mys för mina barn.

När jag var liten så var jag vid några tillfällen bjuden upp till mina kusiner som bodde på landet på julgransplundring jag vet att dom hade spänt ett lakarn för ett dörrhål och att jag med spänning kastade mitt fiskspö över kanten och att jag full av förväntningar sen fiskade upp min påse.

Jag tycker att julgransplundring är kul.

Kanske så borde jag och maken ha en julgransplundrings tradition kanske inte med fiskdam då * ler * men vi kunde säkert göra något annat baka en julgransplundrings kaka, eller äta något gott den dagen det tåls att fundera på tills nästa år.

Hur har gör ni i erat hem har ni julgransplundring?

Önskar er en fin tisdag


Kram

Gillar