Här kommer mina två Bloggutmaning

God förmiddag jag missade ju såklart gårdagens bloggutmaning jag hade väll tankarna på ett annat håll ibland är det så.

Så jag tänkte göra både gårdagens och dagens utmaning i detta blogginlägg.

Bloggutmaningen är startad av
https://www.saramadeleine.se

Nytt år brukar betyda att hälsan är i fokus, är det så för dig?


Absolut jag har tänkt ganska mycket på hälsan och jag vill ju trots mina förutsättningar göra det bästa av det trots min situation.

Jag tar ju mina promenader som jag försöker att följa varje dag och jag har mitt aktivitetsarmband alltid på mig och där jag mäter mina steg, sömn och puls. Och där det även finns ett eget uppsatt mål och når jag det så är jag sjukt nöjd.

Bättre mat där kan man alltid förbättra sig och jag ska även äta mer grönsaker det ingår lite på makens och min lista och betydligt mindre med godis.

Men något som också är väldigt viktigt för hälsan är ju välbefinnandet, harmonin, att vara nöjd och acceptera sin tillvaro, att stressa mindre och att lyssna på sin kropp.

Allt detta ska jag verkligen försöka att följa detta år. Och hamnar man lite på sidan av den banan så ska jag se till att hamna rätt igen.Idag är det trettiondedag jul och sista röda dagen på flera månader. Gör ni något speciellt hos er idag?Det känns på ett sätt lite tråkigt att helgerna är över mest för att man verkligen har kommit in i ett lugn med vila och återhämtning.

Ibland så har julen städats bort denna dag hemma hos oss men i år så kände varken maken eller jag för det utan vi vill ha den kvar ett litet tag till.

Oftast så brukar nog denna dag vara väldigt soft och avslappnande. Vi tar tagen som den kommer bara.

Tyvärr har inte min sömn varit bra alls inatt och framåt morgonen så har jag vaknat till och från så jag känner mig inte på topp idag alls. Så får se hur dagen blir.

Hur känner ni är det skönt att det är den sista räda dagen?


Kram K

Gillar