Haft en otroligt skön dag 

Oj vad denna dag har gått fort idag.

Morgonen hann jag inte så mycket på och timmarna bara rusade iväg och sen var det dags för mig att börja röra mig mot frissan men fördelen är att sedan hon flyttade sin salong från stan till dit jag bor så har jag bara några minuters promenad väg upp.

Dom hade gjort om i salongen så det hade blivit riktigt fint, varmt och ombonat.

Tänk vad lite ny inredning och färg kan göra.

Under tiden som bottenfärgen verkade så bjöds jag på ett otroligt gott te som jag inte hade druckit förut och till det en delicatoboll riktigt gott.

Fikat serverades på en fin träbricka och teet deack jag ur en jätte fin kopp och på ett litet gulligt vitt fat med guldkant serverades jag min lilla chokladboll. De små detaljerna som gör så mycket.

Jag var riktigt vågad idag och klippte av hela 4cm av håret så att det precis ligger mot mina axlar en bekväm och enkel längd att sköta.

Och för mig spelar det ingen roll för mitt hår växer som ogräs och på åtta veckor så har det växt hela 2,5-3 cm så det går snabbt att spara ut det.

Min frissa är verkligen kanon bra så skönt att jag har hittat henne.

Efter jag kom hem så möttes jag av maken som var ute och solen strålade så jag hade ingen lust att gå in så det blev någon timme i trädgården, så nu är den som jag brukar säga nattat inflr vintern allt som skulle klippas ner är gjort och ligger nu i säckar.

Det är skönt att ha sådant gjort när kylan slår till. Även fåglarna fick lite gott i deras gottis träd det blev talgbollar och jordnötter de föredrar det sistnämnda det äter dom med god aptit.

Nu blir det att koppla av en stund med en kopp te och slötitta på tv:n och sen är dags att sova en stund och att det sedan är fredag imorgon känns bara som en stor bonus.

Ska bli skönt med en lugn helg, det ser jag fram emot.

Så god natt fina ni och sov gott 💕

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,

Vilken fin salong att få bli ompysslad i och det är lycka när man hittar rätt med en frissa 🤗 Sov gott ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Håller med, då håller man hårt i hen. Sov gott ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Vilket fint foto på dig, det lyser om dig 🥰 det där lilla extra gör så otroligt mycket. Fika serverat så fint, då får man en känsla av lyx och "skämma bort sig själv" det såg riktigt härligt ut. Sen gick du väl därifrån med ett leende på läpparna och en känsla av välbehag ❤ sov så gott fina du 🥰 kramar

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja det är lyx och så otroligt skönt att få bli ompysslad. Sov gott ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Ingajohansson
Ingajohansson,
itismadeby
itismadeby,

Härligt att du har haft en bra dag o blivit lite ompysslad. Jag ska nog också gå till salong o göra iordning håret när jag varvat ner o kan njuta av det ��
Kramar <3

nouw.com/itismadeby
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,

Skönt att få gå till frissan och att du fick en bra dag. Jag är uppe med tuppen och 04,45 åker jag mot jobbet 😊😊

nouw.com/sandrasjoberg