Grattis till alla underbara kvinnor idag

Att det både idag är fredag och internationella kvinnodagen borde ju faktiskt firas ordentligt även om jag fått sova alldeles för lite inatt och mina ögon är grusiga.

Men det är en viktig dag en dag där vi får fira alla viktiga och underbara kvinnor.

Vi har ännu i samhället så otroligt mycket kvar att jobba för om vi ska få till ett jämnställt samhälle.

Vi kvinnor kommer alltid att ha rätten att få vara som vi själva vill utan att vi ständigt ska behöva få pikar för det eller lägre lön. Det viktiga är att vi törs vara oss själva , och även om ingen säger det till dig att du är viktig så säg det till dig själv, sträck på dig och känn dig stolt, gå med huvudet högt, var precis den du är, klä dig precis som du vill. Och vägra att ta skit och lev ditt liv som du vill leva det.

Du behöver inte kämpa för att ha ett perfekt yttre för skönheten kommer inifrån.

Bara för att du är kvinna så behöver du inte vara någon super women du har rätten att stanna upp och tänka, känna eller ta en behövlig paus. Du har rätten att vara ledsen det är inte en svaghet det är en styrka. Vi behöver inte orka precis allt och framför allt var snäll mot dig själv.

Vi kommer nog tyvärr alltid att få arbeta för att klimatet och rättigheterna för oss kvinnor ska bli bättre men det viktigaste är att vi aldrig slutar med det.

Vi är inte i mål än på långa vägar men kanske så kan vi skåla för den biten som vi hittills kommit och framför allt så skålar vi för er alla vackra och starka kvinnor i hela landet.

Kanske så borde jag baka en kaka dagen till ära.

Kram och hoppas att ni får en fin helg 💗Gillar