God morgon, torsdagen är här

God morgon, natten har varit ganska snäll emot mig då jag ändå har fått ihop lite god sömn.

Och det kändes lite extra bra när jag kastade benen över sängkanten imorse. Och nu sitter jag och känner mig sugen på en kopp te.

Torsdagen är här och jag kliar mig i huvudet och funderar på vart dagarna har tagit vägen denna vecka. Varför rullar bara tiden på fortare och fortare när man blir äldre?

Är vi så upptagna eller gör vi oss det. Det är något som jag kan fundera över bland.

Min dag blir väldigt lugnt då kroppen skriker efter vila och då är det bäst att lyda så man slipper bli helt liggande i helgen.

Egentligen så borde jag ta på mig och ta en promenad för jag känner mig sugen på det men just nu så känns det inte som att orken till detta finns men det kanske blir bättre lite längre fram på dagen eller kvällen. Och först så ska jag sätta en olaplex inpackning så håret får lite kärlek.

Men att få friskluft och att ventilera lungorna är extra viktigt nu i corona tiderna.

Jag har lite sakta börjat att pynta lite inne inte i fönstrena utan mer inne i rummet och jag läste faktiskt härom dagen att man skulle bli lyckligare av att börja julpynta tidigare fast nu är det väll mer advents pynt jag tagit fram lite av. Ett par små granar har det blivit men inget mer och det är så fint när de lyser upp i mörkret.

Och som jag sagt tidigare tar jag inte lite då och då så orkar jag inte med att pynta för allt på en gång blir för mycket för mig och sen behöver jag vila däremellan. Så detta är lite mitt sett för att orka.

Julmusiken var på nästan hela dagen igår och det är så mysigt.

Jag märker att mycket tankar finns hos en anhörig nu. Man tänker på hur det kommer att bli, hur kommer förändringen bli, det är inte lätt att hantera vetskapen om utgången av sjukdomen.

Men man kan ju inte göra så mycket och det värsta är nu i corona tider då jag är strängt tillsagd av min läkare att inte umgås med någon och det känns ändå inte rätt att veta att tiden som går kan man inte få igen.

Men man är ju inte ensam om att vara i den situation.

Nu så ska jag se till att resa på rumpan och starta upp min dag lite även om jag som jag skrev inte ska göra så mycket.

Jag önskar er en fin torsdag, var räddaom er.

Kram ❤️

Gillar