God morgon min fredag

God morgon alla fina min dag startar lite tidigare än vad den brukar idag då dagen har kommit när maken snart ska åka emot Stockholm för sin utredning.

Det blir tufft för honom att åka alldeles själv men rådande omständigheter med ett härjande cov-19 så får inga anhöriga vara med vilket känns jobbigt.

Han ska åka taxi men vi kan ju hålla kontakt under resan via mobil.

Det är en lite annorlunda värld vi lever i så man får bara rätta sig efter det.

Själv så ska jag tvätta lite och fredags städa. Funderar på att plocka fram lite av mina sommarkläder och tvätta upp för jag känner att jag vill hålla mig lite sysselsatt

Igår så tog jag en paus ifrån bloggandet då jag mådde som jag gjorde dagen innan och det var välbehövligt.

Men tänk vilket väder som vi har haft nu, strålande solsken och nästan tjugo grader varmt dock så kommer det in lite svalare väder nu. Men jag har intagit solstolen nästan varje dag en stund och faktiskt fått en fin solbränna i ansiktet så pass så att min bleka vinterfärg nu är borta.

Tänk vad lite solbränna kan trolla med utseendet och trots att man inte är det så ser man ändå lite piggare ut.

Har ni med passar på att vara ute i solen?

Nu så ska jag se hur det går för maken att bli färdig då taxin kommer snart. Och så ska jag börja med att slö titta lite på nyhetsmorgon på tv 4.

Precis så brukar jag göra för att sakta börja min dag. Allt för att inte stressa kroppen till att signalera ännu mer smärta.

Tänk om jag fick uppleva en ända dag utan smärta, jag kommer inte ens ihåg hur det var innan allt började. Ibland kan jag tänka på hur jag har orkat levt så här i snart tjugo år med en kronisk smärta dygnets alla timma och svaret på den frågan är.......

Det gör jag inte alltid men tyvärr så har jag inget val för jag kan inte fly ifrån detta tyvärr.

Men det är verkligen en daglig kamp att föra, och mycket beror ju på om jag ska orka, min egna inställning.

Jag har fått lära mig att bli mentalt stark och finna mig i min situation och att smärtan alltid kommer att finns där med mig dagligen i resten av mitt liv.

Stor kram och hoppas att eran dag blir fin 💕

Gillar