God morgon fina ni, hoppas att bloggen ska fungera nu

God morgon, jag har faktiskt saknat er när nouw har krånglat och legat nere men tyvärr så är min sida ännu lite seg så vi får väll se om den kommer att fungera.

I natt så har jag faktiskt sovit riktigt bra efter några tidigare nätter som har varit betydligt sämre. Solen börjar att titta fram här och jag har njutit av den lite kallare och friska luften som varit.

Det är svårt att inte få vårkänslor när solen tittar fram och det är så underbart att få se ljuset igen.

Jag sitter här och längtar efter frukost men eftersom det behöver gå två timmar emellan intag av medicin och frukost så får jag vänta en liten stund till.

Det sägs ju att frukosten är dagens viktigaste mål och jag är nog beredd att hålla med utan frukost blir min dag trött och seg och det dagliga ägget intas alltid till min frukost.

På helgen tycker jag ibland att det är mysigt att göra en liten hotell frukost med stekt potatis, korv och bacon och lite mer godsaker till men just nu så har vi varit lite dåliga på det men allt går ju att bättra sig på.

Jag börjar idag min vecka väldigt lugnt, men imorgon så är sjukvården tillbaka igen och jag har tid på dagsjukvården för mina injektioner. Och jag kan bara hoppas att jag får känna mig lite piggare av injektionen.

Något som jag har märkt dom senaste dagarna är att ljuset har fått mig att bli sugen på att ta en liten mini resa över en dag någonstans.
Det är väll lite som jag brukar säga att ljuset och solen väcker en lite ifrån sin vinterdvala.

Tyvärr så har däremot inte min ork varit den bästa den senaste tiden så det har inte varit någon självklarhet att orka då ett besök i stan kan helt klubba mig för resten av dagen och likadant kan dagen efter bli påverkad och det är väldigt jobbigt.

I helgen så ringde det på dörren hos oss i lördags eftermiddag och där stod min mamma och pappa som kom med semlor åt oss så vi tog en fika.

Efter när dom hade gått hem så skulle jag bara prova att byta en glödlampa men mina händer har bråkat den senaste tiden och jag kan när som helst tappa greppet om det jag håller i vilket så klart hände också.

Det blev glassplitter och sådana där små bitar och glaskorn överallt
Inte direkt vad man önskade sig och jag blir så frustrerad på dessa kroniska sjukdomar som gör mig allt detta.

På söndagen så tog maken och jag en väldigt soft dag, vi började att titta på en ny serie på netflix, tog en promenad och åt lite god mat. Även om man inte gör så himla mycket så går dagen fort och snart så var även söndagen över.

Idag så funderar jag på att göra en pytt i panna ibland så blir man sugen på en viss rätt och det är länge sedan vi åt det. Så det får nig bli dagens mat.

Jag vill önska er en fin måndag och en bra start på nya veckan.

Kram K

Gillar