God morgon, en underbar och solig dag möter mig

God morgon eller jag skulle nog säga god förmiddag då jag har varit uppe ett bra tag redan.

Idag så möttes jag redan när jag slog upp mina ögon av solens strålar och vilket ljus som hade letat sig in i sovrummet. Jag känner mig bra mycket piggare att väckas på detta sätt än av dessa mörka mornar som vi nyss hade.

Jag klev upp direkt och tassade ut ur sovrummet för att inte väcka maken som ännu sover. Hans sömn är inte så bra på nätterna så han kan verkligen behöva någon timma extra.

Och jag har inget emot att sätta på nyhetsmorgon på tv4, läsa lite sociala medier och i lugn och ro starta min dag med att skriva ett blogginlägg. Jag tycker att det är ett härligt sätt att starta min dag på.

Så vad händer idag då, jo min brorsdotter kommer ut hit idag och skall sova över hos mina föräldrar så vi ska träffas där för lite spel och mys.

Det har jag sett fram emot, lite kvalitets tid är aldrig fel.


Igår kväll så åt vi grytan som jag tillagade och tog sen en promenad i ett lite kallare väder.

Sen så blev det talang ett program som jag tycker är riktigt kul att se. Efter det så lyssnade vi på lite skön musik och bara var. Jag älskar dessa stunder där bara maken och jag kan sitta och samtala om allt eller inget.

Ikväll så blir det sista avsnittet av stjärnorna på slottet tänk så fort dessa avsnitt har gått. Vi får väll se om vi är hemma tills dess eller om vi ser det senare.

Ska nog försöka att hinna med en promenad också idag, bäst att passa på i detta fina väder då nästa veckas väder blir en kontrast till det som varit nu.

För det skulle visst bli mulet, regn och snö om vartannat så det såg inte riktigt lika skönt ut.

Nu så ska jag fortsätta att titta klart på nyhetsmorgon och njuta av min start på dagen.

Jag önskar er alla en underbar lördag, tänk positivt och njut av eran dag 💕


Kram K

Gillar