God kväll fina ni

Mörkret har lagt sig sedan någon timme, och idag så känns det mest som att jag flummat runt här hemma. Visst lite nytta saker har jag fått gjort men inte så mycket men kanske så behövde jag just en sådan dag.

Jag hade ingen som helst lust att gå utanför dörren idag då det blåst storm och emellan åt så har regnet piskat mot fönstren.

Då jag vet hur mina muskler och leder mår i ett sådant väder så stannade jag inne och höll mig varm istället.

Jag har nyss legat en stund på min spikmatta och fick några låsningar i bröstryggen att släppa det är tur att det funkar att göra så.

Att ligga på magen på en brits hos sjukgymnasten är helt uteslutet idag efter att jag gjort min tumör operation. Bröstbenet är så känsligt så det finns inte en chans att ligga på magen för det gör för ont.

Och den smärtan lär ju ha blivit kronisk då jag i sommar passerar tre år sedan operationen gjordes. Vet inte om det är vanligt att det blir så här efter att dom sågat upp bröstbenet eller om jag bara haft otur men inte mycket att göra något åt men det är jobbigt.

Nu så ska jag ta något varmt att dricka kanske så blir det lite varm choklad för mitt kamomill te dricker jag lite senare.

Och så får det bli något på tv:n ska försöka att komma i säng tidigt då jag ännu är ganska trött efter en lite sämre natt av smärta.

Hoppas att eran dag har varit fin, och sov gott när det börjar bli dags.

Stor Kram K

Gillar