God Jul

Idag så vill jag börja med att tack er för att ni läser min blogg aldrig trodde jag att så många skulle läsa den när jag år 2017 startade upp den bara för att få skriva av mig allt som pågick.

Jag hoppas verkligen att ni får njuta av en fin julhelg och att ni slipper stress och bara får ta det lugnt.

Jag hade önskat mig en vit jul eller åtminstonde en frostbiten men det blev en grön jul men det får gå det med

Jag njuter av mitt pyntade hem och av granen som tindrar så fint, mina tomtar håller vakt i huset och alla tända ljus flämtar så fint på bord,skänk,på väggen och i fönstret.

Det råder ett jul lugn i stugan.

Vägen hit har ibland varit rak men också ibland väldigt krokig. Julstöket har både gjort mig trött och det har stundvis gett mig mycket extra smärtor i kroppen.

Men nu så är vi i mål för idag så är det julafton och det är nu det verkligen härliga börjar, långa mysiga mornar med tända ljus, en julfilm på tv, skinksmörgås, god mat, att få gå i morgonrock och tofflor långt in på eftermiddagen för att sedan fixa iordning sig och gå en promenad i friska luften.

Jag älskar detta att bara få vara och göra precis det man vill för stunden.

Jag får nog som mest ett lugn när julaftonen är över då kommer det bästa av allt tycker jag.

Även om själva julaftonen är mysig så är det när den julaftonskvällen börjar att gå mot sitt slut som det verkliga lugnet infinner sig i mig.

Jag har inte alls den där riktiga julkänslan i år så som jag skulle ha önskat. Den har funnits där ibland stundtals under hela december men ibland så har jag tappat den lite men jag stressar inte upp mig över det utan jag tar det som det kommer ändå.

Och kanske så ändras faktiskt känslorna för julen under åren.

Jag vill nu bara säga God Jul, och var rädda om er och njut av julhelgen.

Stor Jul Kram från mig till er
❤️


Gillar