God förmiddag, och välkommen tisdag

God förmiddag, idag så vaknade jag upp till en mulen dag men som nu har övergått till att solens strålar tränger in i huset och ger mig en ljus chock som jag så väl behöver för att vakna till.

Även om jag nu har varit uppe ett bra tag så känner jag mig ännu trött.
Vissa dagar eller ganska många dagar är så tyvärr som kronisk sjuk.

Jag har startat min dag ganska lugn och suttit och slö tittat på Nyhetsmorgon och Malou på tv4. Jag har försökt att ladda mina rostiga batterier så att jag ska orka dagens besök i stan och på sjukhuset.

Tanken slog mig nyss att dagarna kommer ändå att bli en aning lättare nu när ljuset återvänder det känner jag redan. Ljuset ger mig energi.

Jag slogs också just av tanken att igår så kändes min kropp väldigt lugn och avslappnad kanske så gjorde min lilla tupp lur mig gott, kanske så skulle jag inte så ofta streta emot utan istället vila en stund när ögonen står i kors och min kropp känns väldigt trött även om det är mitt på dagen.

Jag är ingen person som gärna ligger och drar mig i sängen på morgonen utan direkt när jag vaknar så studsar jag upp eller kanske inte studsar *ler* men jag försöker att få mina stela och värkande ben över sängkanten i varje fall.

Förr när jag var yngre då kunde jag ligga och dra mig i sängen ett bra tag och ibland även somna om.
Men idag så går inte det men förmodligen så beror nog det mest på min kroniska smärta i kroppen. Så jag går upp direkt för det är inte skönt att ligga kvar och dra sig när varenda muskel i kroppen smärtar.

Men sen så tycker jag också att det är väldigt härligt att möta dagen.

Och det är nog något som jag har börjat att uppskatta mer och mer för jag vet idag att man inte ska ta varje dag för givet, för så ser inte livet ut så idag känner jag att varje extra dag som man får här i livet är en gåva och mina mornar har nog blivit lite heliga för mig på så sätt.

Jag väljer alltid att starta upp min dag väldigt lugnt för att kroppen ska hinna med.

Jag tror att starten på dagen sen kommer att påverka hur hela min dag blir.

Idag så står som jag tidigare skrivit injektioner på dagsjukvården på schemat, min pappa ska med och hämta ut sitt id på polisstationen och vi ska även handla lite mat innan vi åker hemåt igen.

Så jag hoppas att jag får behålla lite energi över dagen för det som ska göras.

Jag vill också önskar er en fin tisdag 💕


Stor Kram K

Gillar