God förmiddag min fina lördag

God förmiddag det är lördag och det känns otroligt bra, en dag som man bara kan ta precis som den kommer utan några måsten eller krav. Det gillar jag.

Sommaren är verkligen här nu och vädret bjuder oss varje dag på värme och sol nästan som att man känner sig lite bortskämd men det är underbart så jag hoppas att det forsätter så.

Jag är otroligt tacksam för den värme som vi får just nu eftersom det lindrar mina onda muskler och leder.

Jag sitter och klurar på vad vi ska ha till mat idag och funderar på att grilla kyckling vilket alltid smakar bra men vi får se.

Vissst är dessa dagar härliga när man bara kan sätta på sig morgonrocken och tassa ut i trädgården och bara njuta av morgonen, jag älskar det:

Det är en helt underbar tid vi har framöver och jag hoppas att det blir en lång och fin sommar.

Nästa vecka så är det redan midsommar och för oss så blir det en lugn helg pga cov-19, det är max mina föräldrar vi träffar och då på avstånd och vi är alla försiktiga.

Men färskpotatis och sill skall vi ändå äta och det kan ingen sätta stopp för vi har faktiskt inte provsmakat någon färskpotatis än så det kommer att bli riktigt gott.

Jag har suttit här ett tag nu och slö tittat lite på nyhetsmorgon men det är inte så mycket att se så man kanske borde sparka igång min lite sega kropp istället så man kommer ut i det sköna vädret.

Jag vill önska er en underbar lördag, var rädda om er.

Kram Kristina

Gillar