God förmiddag

Hej alla fina, idag så vaknade jag upp till ett mulet väder men nu så tittar solen fram emellanåt men jag tror att det kommer att bli ett omväxlande väder idag för det verkar så.

Våren är här och lite varstans så dyker det upp mer och mer vårtecken och jag längtar ut så jag får uppleva detta själv.

Men än så länge så får jag bara njuta av dessa härliga vårtecken via sociala medier då jag ännu inte är bra. Det är ett otroligt segt virus att bli av med som jag fått.

Emellan åt så känner jag mig lite bättre och gör jag lite då så blir jag sämre igen.

Jag har dock funderat på att ta bilen en dag och bara åka en sväng för jag behöver snart se något annat än att bara gå mellan dessa fyra väggar hemma.

Idag så såg jag att corona kommit ännu närmre oss där vi bor och att både boende och personal på ett äldreboende är smittade. Hoppas så att det ska gå bra för dom 🙏🏽

Jag gjorde min veckohandling online på ica igår och insåg att det är många i dessa corona tider som använder den tjänsten nu för tiderna var uppbokade så man behöver från och med nu vara ute i god tid för som det har varit förut så har man kunnat hämta varorna redan dagen efter men det är längre väntetid.

Men online handling är ju ett bra sätt för att minska smittor.

Jag har funderingar på att laga till lite kalops till mat idag för det är länge sedan vi åt en köttgryta så kanske skulle jag göra det idag.

Hoppas att allt är bra med er?

Kram och ni får ha en fin tisdag 💕

Gillar