God förmiddag

Idag så slogs jag av tanken att tänk om jag hade fått önska mig något. Visst jag hade självklart önskat mig att jag fick bli frisk och att alla nära och kära fick vara friska men nu tänkte jag på något helt annat.

Jag hade önskat mig den där klara, kalla, krispiga luften där små frost kristaller färgar mark och träd vita och där det glittrar så där fint i solens sken.

Men det kan jag ju glömma ute är dom gråa tjicka molnen, regnet vräkte ner igår och marken är bara lerig.

Jag saknar det där lilla vita på marken som påminner om jul och som gör att det är lite lättare att känna att julen närmar sig. Tänk det är faktiskt bara åtta dagar kvar.

Men kanske så är det bara att vänja sig kanske så är det dessa milda, gråa och regninga jular vad vi kommer att få framöver jag vill ju helst inte tro det men samtidigt så är jag full medveten om att det faktiskt kan komma att bli så.

Min dag är ganska så skön idag, jag har inte så mycket inplanerat jag lyssnar på kroppen och tar en bit i taget. Det ända som ligger över mig är knäcken som jag borde ha gjory för länge sedan men kanske så kan jag få lite ork till det vi får se.Knäck är något som jag inte vill vara utan.

Jag såg jul med Ernst igår och man blir verkligen inspirerad då han pysslar och gör så mycket gott att äta. Platsen där dom har spelat in avsnittena är i mina trakter och det är på Julita gård som julmarknaden är som jag brukar åka på. Men som i år tyvärr blev inställd pga civ-19.

Men julstress det är det sista jag har i år och det är riktigt skönt jag har sänkt kraven på mig själv och oavsett så blir det ju jul även om man inte skulle ha orkat gjort allt.

Hur är det med er har ni mycket kvar som ska fixas?

Nej nu så ska nog ta och fixa iordning mig för dagen och så vill jag önska er en fin osdag.

Kram ❤️

Gillar