God förmiddag

God förmiddag, att vakna upp idag och känslan att det är lördag är härligt.

Jag har fått sova nästan sex timmar men dock med ganska orolig sömn. Och sen så somnade jag ju så klart på soffan igår med i vanlig ordning *ler*Jag vet inte vad det är för jag är inne i en period av en massa oroliga och livliga drömmar.

Drömmar om händelser, livet och allt där emellan tyvärr stör dessa drömmar ibland min sömn.

Solen försöker att kämpa sig fram emellan molnen med det ska enligt väder rapporten mest bli mulet väder idag.

Jag ska passa på i helgen att verkligen ta till mig allt det fina som händer runt omkring oss nu, träden som slagit ut och bildat fina kronor av blad, blommorna som blommar och grönskan för jag har faktiskt missat det lite i all röra som vi har varit i.

Det har bara passerat förbi mig, jag som brukar gå ut och gå i naturen och ta till mig av allt det vackra som sker och få den där känslan av lycka i hela kroppen där har det nu istället varit lite dimmigt.

Så skärpning nu!

Jag sitter just nu här i soffan med filten över benen och tittar på nyhetsmorgon på tv4 en favorit sätt att sakta men säkert börja min dag. Just nu lagar dom mat och den ser väldigt god ut.

Och det får mig faktiskt att tänka på lördags maten för jag har inget alls planerat för idag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har ni några tips?

Nu så ska jag fortsätta att starta upp min dag innan det är dags att ta en dusch.

Jag önskar er alla en fin och lugn lördag, var rädda om er och tack för att ni läser bloggen:

Gillar