Gårdagens läkarbesök

Gårdagens läkarbesök gick relativt bra med det mesta.

Äntligen hade läkaren själv kommit på att mitt låga kalium värde som jag haft i kroppen i snart tre år och vilket jag också har påtalat otaliga gånger utan respons inte är bra för mig. Ett lågt värde påverkar ju exakt varje cell i kroppen och kan ge en rad olika symtom.

Men igår så tog läkaren upp detta själv bättre sent än aldrig brukar man ju säga och detta utan att jag hade hunnit sagt något om det och så satte hen in kalium medicinering men det måste dock noga övervakas med prover då det är lika skadligt om det blir för högt och kan då vara farligt.

Annars så såg allt ganska bra ut provmässigt och min medicinering med ndt den fungerar bra och är stabilt.

Proverna markerar på en ständig inflammatorisk process någonstans i kroppen där blir jag dock aldrig utredd utan det är mer ett konstaterande utan något egentligt svar på var och varför. Vilket man borde utreda.

Jag känner mig lättad nu men det kommer ändå att innebära en resa för mig till en läkare i stockholm för hjälp med vissa andra fel som konstaterats men som inte denna läkare mäktar med det är utanför hens område. Dock tycker jag att det är starkt av läkaren att ekönna att hen inte är bra på det området.

Efter mitt besök igår så tog jag helt slut och varken huvudet eller kroppen lydde mig och mina ben var så matta och min kropp likaså så idag blir det vila för mig för imorgon så ska jag orka iväg till tandläkaren.

Tänk att dessa besök kan ta så mycket ork och energi ifrån mig det är helt sjukt men också ett tydligt tecken på att jag inte alls är bra. Men det är ju också så att det behövs olika läkare för mig som har sina egna områden som jag går under och jag behöver verkligen få hjälp överallt nu för att komma på fötter och kunna komma till bukt med den stora kroppsliga utmattningen som jag kämpar med just nu.

Det är ett ständigt kämpande att vara sjuk.

Ibland blir man så less på allt men det är bara att resa sig igen och ta nya tag och kömpa men ibland så är det svårt att kämpa när man saknar krafter.

Men jag ger inte upp.

Kram 🌸


Gillar