Funderar på att göra ett köp

Jag sitter här och funderar på att köpa mig en ny tekopp och har fastnat för denna.

Jag älskar färgen den lite matt gråa den finns även i vitt med men jag gillar nog denna bättre.

Texten på koppen är följande ” Kärlel och fika gör det goda livet gott ” ja är det faktist inte precis så det är och koppen kostar 149kr.

Det är samma företag som gör lyktorna och ni har säkert sett dom Majas lyktor till förmån för cancerfonden. Och om du köper denna kopp så såg jag att även då så går 10% till barn cancerfonden.

Jag har någon slags förkärlek till koppar och muggar, jag har alltid tyckt att det är roligt.

Men har dom som här även ett gulligt budskap så är jag såld. Så vi får väll se hur det går men förmodligen så har jag nog den här koppen i min hand inom en snar framtid om jag känner mig rätt.

För övrigt så ser inte vädret ut att bli så bra idag termometern visar endast tretton grader varmt det är mulet och det blåser massor.

Så det passar väll bra att kanske ta en  film eller en serie på eftermiddagen och sen framåt kvällen så ska det bli regn. Sommaren är verkligen seg just nu värmen vill inte komma tillbaka men förhoppningsvis nästa vecka så vänder det.

Jag är rättså slut och har en sådan värk i kroppen idag för detta väder mår jag inte bra av så det känns som att en dag av vila kan bli alldeles lagom för mig. Vissa dagar måste jag stanna upp och lyssna på kroppen.

Det är lite lyxigt med en helg dag extra så här i veckan och på så sätt så blir det en lång helg.

Ni får ha en fin dag 💕


https://webbshop.majascottage.com/product.html/210008-3


Gillar