#Fuckcancer

Mycket av dom senaste två månaderna har varit ångestfyllt och oroligt pga mitt besked om att jag bär på en ovanlig form av cancer tumör i min brösthåla den gömmer sig bakom min bröstkorg mellan mina lungor och i närheten av mitt hjärt.

Den var aldrig välkommen i min kropp, du frågade aldrig om lov utan du bara nästlade dig in där och trodde du fick var där.

Pga dig kommer jag nu få genomgå en stor operation och öppna upp hela min bröstkorg. Och jag komner att få ta allt vad det innebär både innan och efter operationen.

Du gav mig en ångest av dess like något som jag aldrig tidigare varit med om, jag var liv rädd för att mitt liv skulle vara över, men du tog några veckor, några månader av mitt liv där jag inte alls mått bra.

Men nu har du inte lång tid kvar i min kropp, nu är det jag som tar över och det är jag som kommer att bestämma hädan efter.

Du har max någon vecka kvar så försök nu inte ens att göra mer skada.

Nu ska du ut och jag skall ta mitt liv tillbaka, tänk inte ens tanken att återvända till den här kroppen det tillåter jag dig aldrig.

Nu ska jag leva mitt liv och du ska vara helt väck ur min kropp.

Nu skall jag kämpa mig tillbaka till ett friskt liv.

Du fick mig att dala flera trapp steg ner, jag har varit väldigt långt mot botten, men nu skall jag ta tillbaka mitt liv, när jag är klar med dig Så ska jag stå där längst upp på översta trappateget igen friskare, starkare än någonsin.

Du har bara en gnutta tid till sen är du ett minne blott.

Hej då och jag kommer inte att sakna dig det är ett som är säkert.


#FuckcancerGillar

Kommentarer