Fredagsfeeling med vårkänslor

Idag så vaknade jag upp till strålande sol och nio grader varmt i luften, fatta nio grader det är ju rena vår värmen.

Fåglarna kvittrar i träden och jag bara njuter, trots lite för lite sömn inatt så känner jag mig lycklig ända in i själen jag behöver verkligen detta härliga väder så mycket.

Jag förstår att det vädret kanske inte är här för att stanna och att det kan komma ett bakslag men ändå så visar väderprognosen plus grader tio dagar framåt och morgondagen blir lika varm som idag så härligt.

Vädret gör att man känner en dos av lite extra energi och som grädde på moset så är det fredag.

Även om jag har sjukpension så är inte alla dagar likadana utan jag längtar lika mycket till helgen som ni som kan arbeta gör , då sjukvård och sjukvårdskontakter gör ett uppehåll för några dagar och det är så himla skönt.

Vi ska bara ha en lång och skön helg kanske tar vi en liten tur någon stans i det härliga vädret och det får nog faktiskt bli så att jag får ta fram vårjackan för några dagar då det kommer att bli alldeles för varmt med täckjackan.

Alla ❤️ Dag blev mysig igår vi åt gott och jag bakade en kärleksmums kaka i min hjärtform till fikat enkelt men ändå så himla mysigt.

Jag säger som Ernst ” I det enkla bor det vackra ” Varför krångla till livet så mycket det behövs inte.

Tänk om tretton dagar är vi inne i Mars månad och vi lämnar vintermånaderna bakom oss för ett tag.

Är det inte alltid något speciellt när värmen börjar att sakta med säkert att komma tillbaka så smått igen. Lökväxerna börjar att knoppa sig, dom första tussilagon börjar att växa och lyser sen tillslut som små solar i dikeskanterna.

Naturen vaknar sakta till liv igen. Och ibland så känns det som att jag gör detsamma efter en vinterdvala 😉 för visst gör det mörka och kalla vintervädret oss tröttare om inte annat så har det kommit mer och mer på mig dom senaste åren och det kanske är så när man börjar bli äldre.

Idag så skall jag bara njuta av en härlig fredag, koppla på det positiva tänket och gå en härlig lång promenad trots mina lite grusiga ögon av trötthet vem vet jag kanske känner mig fylld med energi och lite mindre trött sen.

Jag hoppas att ni med får en fin och härlig fredag och helg, att ni får koppla bort alla måsten för en stund och bara njuta av helgen.

Passa på och ta en promenad i solen och njut av vädret det ska jag göra och den där fredagsfeelingen och vårkänslorna som jag just nu känner är så himla välkommen tillbaka nu.

Ni får ha en fin helg 💞


Gillar