Fredagsfeeling

Fredags feeling

Nu är äntligen är fredagen här och jag vaknade i morse med ett ryck och kastade omedelbart benen över sängkanten och gick upp redo för att möta en ny dag.

Att det också är fredag ger mig en skön känsla i maggropen. Mina förväntningar inför helgen hoppas jag ska infria sig och jag pnskar bara att min helg ska bara bli lugn och skön.

Igår så var det en riktig berg och dal bana av sitt like här.Dock inte pga mig utan att en läkare strulade till det så ofantligt så det tog mig hela dagen att gå omkring ledsen, förtvivlad och det tog precis all energi som jag har.

Men jag hoppas att det ska kunna lösa sig till det bästa men just nu så är det oroligt, men varför så måste det vara så att läkare många gånger inte vill förstå problemet och lyssna på att patienten har rätt likaså apoteket i detta fall.

Men jag hoppas att kroppen ska gå ner i varv nu ändå under helgen så jag kan få lite balans på tillvaron igen. När man inte har så mycket ork och energi i vanliga falk så känns allt så onödigt då det bara handlar om att hen hade kunnat lyssna på apoteket.

Så min vecka har väll visat många olika slags känslor allt ifrån lugn, upprördhet, ledsamhet och uppgiven, glad och lycklig bara en salig blandning men det är så det är ibland ibland i livet och framför allt för en medelålders kvinna *ler*

Vad ska ni göra av eran fredag?

Jag ska mysa och bara vara, jag önskar er en fin dag.

Stor Kram

❤️

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Detta eviga byråkrati strulande 😔 är det inte det ena så är det det andra 😢 otroligt jobbigt när sånt här händer för det Tar verkligen All den energi man byggt upp inom sig och den energi behöver kroppen, ens välmående för att just Orka ❤ nä jag hoppas innerligt att din och kärlekens helg blir helt Underbar ❤🥰 varm kram till dig min fina vän

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla jag ska försöka att lägga det åt sidan nu i helgen men inte så lätt ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det låter så jobbigt. Hoppas att hela du är redo för en underbar helg

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,