Fredagen är här

Jag ville titta in här och säga god morgon, för vissa har det varit morgon sedan länge men jag vaknade strax före tio idag.

Det har varit en jobbig natt där jag har vaknat mycket till och från och sen alldeles för tidigt och jag har mest legat och vänt och vridit på mig.

Men enligt aktivitetsklockan så ser det ändå ut som att jag somnade om igen.

Jag har nu i en vecka gått på en högre dos av mitt bioidentiska hormon då läkaren förra veckan valde att höja dosen..

Det är rättså jobbigt vid höjning då det känns som att alla hormonerna kommer i gungning innan det blir stabilt igen.

Det ger alla möjliga konstiga symtom, det var så när jag satte in dom med men efter ungefär fjorton dagar så blev det bättre.

Så jag har nog några dagar kvar tyvärr innan det blir bättre.

Det är dock jobbigt att det håller på så här nu och så nära inpå resan. Jag som bara behövde ha det lugnt och vila upp mig.

Men det är bara att gilla läget. Och jag behöver ju verkligen detta för att må lite bättre då mitt värde när jag var till läkaren i juni knappt var mätbart. Så inte konstigt att hon satte in mig på medicin.

Idag så ska jag i varje fall ta mig iväg till frissan, jag ska klippa bort lite sommar blekta toppar och så ska vi sätta en botten färg. Så det ska bli så skönt.

Ikväll så ska maken och jag bara ha en lugn och skön fredag. Vi ska äta lite gott, men jag har dock inte kommit på vad än för just nu så står det helt still på hjärnkontoret.

Men det ska nog ordna sig till slut.

Vi får väll se vad vädret bjuder på idag men just nu så har väderomslaget bjudit på mycket regn och det är väldigt fuktigt i luften ute.

Jag skulle vilja ha lite mer sol men det ser ut att bli mycket regn skurar framöver.

I stan idag så är det knallemarknad och vi brukar åka in och titta på den men nu så skulle jag inte orka det och eftersom jag sen också har tid till frissan på eftermiddagen så hinner jag inte heller.

Förr åkte maken och jag på många marknader men jag tror att vi ledsnade på det till slut för nu är det jätte länge sedan vi var på någon.

Visst det finns mycket bra grejor att fynda men också mycket krafs.

Hjärtat på bilden hittade jag på en av mina promenader det var ritat på asfalten. Ett litet kärleks tecken gulligt av den som gjort det sådant skulle vi behöva mer av.

Ha nu en fin fredag, och var rädda om er.

Kram K

Gillar