Fredagen är här

God förmiddag fina ni.

Min natt har varit bra ända fram tills jag vaknade upp av smärtor och sen så var det omöjligt att somna om igen så jag fick inte ihop så många sämn timmar. Så jag gav upp och slängde benen över sängkanten och gick upp.

Men det är bara att göra det bästa av dagen trots lite grusiga ögon. Det är ju fredag och det är härligt, en fredag som börjar med strålande solsken och ljuset behöver man ju nu.

Hur är det med er ser ni någon bra serie just nu och kanske har någon att tipsa mig om? Jag tar gärna emot alla tips jag kan få.

För övrigt så blir min dag lugn jag har känt nu i några dagar att jag måste ta igen mig så för mig så blir det en lugn och skön fredag med mycket vila.

Ikväll så tror jag det blir tacos till mat och idol mys.

Jag fick igår en kallelse till mammografin nästa vecka, jag skulle egentligen ha varit där i april men då corona pandemin kom ivägen så sköt sjukvården upp undersökningen.

Och jag tycker det är svårt just nu att veta vad man ska göra när det kommer till sjukvården. Undersökningen är ju en viktig sak att göra men samtidigt så vill man vara på sjukhuset så lite som det bara går nu.

Då restriktionerna skärptes även här hos oss igår vilket jag tar på största allvar. Sen har jag ju mina injektioner som är ett måste att få men jag ska dock ringa apoteket idag och se om man kan ta injektionen på fler än ett sätt om möjligheten skulle finnas att jag skulle kunna ta den hemma själv men jag tror ju inte det går.

Nej nu så ska jag se till att starta upp min dag,jag önskar er en fin fredag.

Var rädda om er.

Kram

❤️

Gillar

Kommentarer

Dontworrybelikeheidi
Dontworrybelikeheidi,

Jag tycker dagarna går så himla fort att man inte ens hänger med i svängarna 😊 Hoppas du får lite bättre sömn under natten som kommer <3 Mina favoriter i serieväg är: Emily in Paris, White Collor, Lucifer - alla dessa finns på netflix 😊

nouw.com/dontworrybelikeheidi
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Ja dagarna och veckorna går jätte fort jag håller med dig. Tack snälla, och tack för serie tipsen dom ska jag kolla upp. Du får ha en fin helg ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Så bra vi har det som blir kallade till mammografier

nouw.com/stenhagenbettan
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Håller helt med ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Även vi har strålande solsken idag och det behövs verkligen dessa mörka november dagar. Tur att vi har våra kontroller som vi blir kallade till men det är som du säger, ett samtal till dom för rådfrågning är nog bra att göra ❤🙏 hoppas att du får en mysig fredag trots minimalt med sömn, kram till dig 🥰❤

nouw.com/passionbagareokock
Passionbagareokock
Passionbagareokock,

Hoppas att det beskedet du skulle få idag inte var något att vara orolig över 🥰❤🙏

nouw.com/passionbagareokock
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Tack snälla och jag önskar dig en fin helg ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vilken tur vi har som blir kallade till denna undersökning. Trevlig kväll ❤️

nouw.com/evaeliasson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,

Håller med ❤️Tack detsamma ❤️

nouw.com/minresatumörmittliv