Fredag och nedräkningen har börjat

God förmiddag fina ni, fredag vilket känns grymt härligt samt nu känner jag att min nedräkning inför julen har börjat på riktigt.

Tänk endast sex dagar kvar och jag om någon vet att dagarna går snabbt dom bara rusar förbi.

Jag ska göra lite jullimpa och kavring en dag när kroppen inte strejkar men det är nog det ändå som jag har kvar tror jag men man vet ju aldrig vad man kommer på. Jo förresten lite närmre jul så ska sill läggas in och skinka ska ugnsbakas och en jansson på det inför julaftonen.

Så då ska maken och jag hjälpas åt med att fixa det.

Mina tankar har också varit på vårat corona läge i landet och jag hoppas så innerligt att alla nu kommer att följa restriktionerna för corona kommer inte att ta paus bara för att julen kommer. Det finns en stor oro för att det blir ännu värre efter julhelgerna hos mig.

Visst julen kommer inte att firas som den brukar då maken och jag blir själva likaså mina föräldrar men det går ju att videosända julbordet.

Man får tänka om och göra på nya sätt och hitta nya lösningar för i slutänden så vill jag inget hellre än att vi alla hållet oss friska. Det är inte läge för någon av oss att chansa just nu då vi är i riskgruppen.

Jag är helt säker på att vi kan få en ny jul ändå. Det gäller bara att ha rätt inställning.

Hur tänker ni och hur kommer ni att fira denna jul?

Jag har gått och småklurat mycket på om jag ska pynta mitt hem något mer men samtidigt så är hemmet precis lagom pyntat och andas jul ändå så egentligen så är det ju bara dumt när man är nöjd.

Men jag är en sådan person så nya tankar och ideer ploppar upp i huvudet hela tiden på både gott och ont.

Nej nu ska jag sparka igång min dag och jag tror den blir precis lika lugn och skön som den var igår jag behöver verkligen ta igen mig. Att leva med all denna kroniska smärta sållar min energi och då måste man försöka fylla på den igen och just nu så gör vila det bäst.

Jag önskar er en underbar fredag, stanna upp andas och njut av dagen.

Stor Kram ❤️

Gillar