Fredag kväll, och vilken härlig dag men jag saknar verkligen energi

God kväll, det blev ett lite senare inlägg idag.

Dagen har bara rusar förbi, det har varit en sådan där dag där jag istället bara hade velat dra i handbromsen.

Jag var också tvungen att ringa ett telefonsamtal som trots att det egentligen inte var något jätte krävande så tog det av den lilla energi som jag hade.

Jag tror att det är svårt för personer som inte själva är friska att förstå att ett ända samtal eller en liten sak som ska fixas kan sålla all energi som jag har för den dagen just nu funkar jag så, just nu tar mina sjukdomar så mycket av mig tyvärr.

Så ikväll bröt jag ihop så jag satt gråtandes i soffan och tårarna rann nerför mina kinder och jag tror alla känslor kom i form av tårar. Men det var skönt vi har ju varit och är under en stor press med maken och jag tror bara att det var bra att jag fick ut allt.

Jag biter oftast bara ihop men det är inte alltid bra att göra och nu hade jag gjort det länge nog.

Men lite senare i ikväll så blev det lite enklare mat vilket ibland är skönt sådana här dagar. Så det blev lite kyckling, potatis sallad och gurka samt en alkoholfri öl till det.

Enkelt men gott och ännu godare blir det när solen strålar och värmde på altanen.

En stund efter maten så tänkte vi vara lite hälsosamma och ta en skön promenad ut i naturen.

Jag fullkomligt älskar naturen nu, grönskan, dofterna det är jätte härligt det som var mindre mysigt var att det efter grusvägen mot skogen låg mängder med snuskiga mördarsniglar så dom blir det nog mycket av i år.

Och det blev en härlig promenad, för det är ändå där man mår som bäst ute i naturen. Men man fick verkligen hålla igen munnen ibland så att man inte skulle råka svälja ett gäng mygg eller knott.

Nu så blir det lite mys framför tv:n innan det är dags att sova en stund.

Jag hoppas att eran dag har varit fin. Sov gott.

Kram Kristina 💕

Gillar