Fredag är en av mina favorit dagar

God förmiddag imorse kändes det lite extra lätt att kasta benen över sängkanten och veta att det blir en lång och skön fredag.

Men jag lämnar tyvärr en väldigt dålig natt bakom mig med få timmar och dåliga sömnpoäng.

Vi får väll se vad mina muskler och leder säger idag för jag vill jätte gärna gå ut på en promenad men vissa dagar ger jag faktiskt efter för smärtan när den är så där extra kraftig och intensiv då vinner den trots min envishet.

Men jag brukar tänka som så att man klarar ju bara av att gå emot till en viss gräns sen kan msn inte trotsa den:

Jag ska lindra smärtan med en lång och skön varm dusch och sen mysa ner mig i soffan just nu i kylan så har jag minst två filtar över mig dom värmer skönt och det går faktiskt åt.

Fördeler med detta kalla väder är dock att vi bjuds på mer klarblå himmel och solsken. Tänk jag kan inte låta bli att längta lite till våren när man känner att solens strålar redab värmer lite i ansiktet.

Igår kväll så letade vi upp en serie på SVT play som heter Tunna blå linjen, en svensk drama serie om några poliser i malmö vi tyckte den var riktigt bra.

Jag har klurat lite på vad det ska bli för fredags mat men det lutar nog åt potatisgratäng och lövbiff något gott ska man väll ha när det är fredag.

Och ikväll så blir det nog att se talang på tv4.

Vad ska ni själva hitta på idag?

Jag önskar er en super fin fredag. Stor Kram 💕

Gillar