Fredag

Välkommen fredag säger jag, vet inte vad det är men just fredagar men då har jag en speciell känsla i hela kroppen när jag vaknar på morgonen jag känner mig förväntansfull på något sätt.

Helgen står för dörren vilket innebär att man gör det där lite extra idag för att få fredagsmys känslan samt för att fira in helgen som kommer.

Oftast är helgen helt oplanerad och sjukvården är lagd åt sedan för några dagar man får bara vara vilket är så härligt.

Vi kan helt själva välja vad vi ska fylla dessa helgdagar med varesig det ät små, stora saker eller inget alls.

Idag så tänkte jag laga en fläskytterfile gryta något som både maken och jag gillar. Och ikväll så blir det en lugn kväll med mys framför talang som jag tycker är kul att se.

Utanför fönstret så är det nästan så att solen tränger igenom molnen och den skulle visst titta fram lite senare på dagen.

Jag har en liten oro som gnager i mig och den handlar mest om min makes mående just nu men det måste ju lösa sig på något sätt och tillsammans är vi ju starkare.

Så här är livet ibland, det består av både upp gångar och motgångar och det är jobbigt att se sin älskade må dåligt.

Jag sitter och läser igenom dagstidningarna på nätet men det är ju oftast ingen munter läsning. Politiken just nu är så rörig så jag orkar knappt läsa om alla tokigheter.

Det börjar att vara som en lekstuga där alla vill förstöra för alla, det känns inte som att dom är tillräckligt vuxna för sin uppgift.

Allt negativt som man dagligen matas med tänk vad det i slutänden påverkar oss negativt och ibland så behöver man bara få lite distans till allt.

Lägga det åt sidan och leva sitt liv, ibland så tar jag helt en paus från dagstidningar och nyheterna på tv ser jag nästan aldrig.

Jag vill också önska er alla en underbar fredag samt ge er dagens bloggutmaning 💕


Dagens bloggutmaning är startad av https://www.saramadeleine.se


En månad sedan julafton idag, skulle du vilja att det var julafton idag med?


På dagens fråga svarar jag både JA och NEJ.

Jag har ju faktiskt saknat julen lite sedan den städades ut, jag saknar allt det mysiga med den och att vardagen stannar upp för ett litet tag.

Så ja jag skulle på ett sätt vilja ha det igen för jag älskar jul men samtidigt så nej, för det skulle innebära att vi ännu befann oss i en mörkare tid och med kortare dagar.

Och vi skulle vara betydligt mycket längre ifrån våren och nu så vill jag ju ha ljus och att jag får känna att våren börjar att närma sig och faktiskt så räcker det med en jul om året annars så skulle nog magin och den mysiga känslan kring juletid suddas ut.

Eller vad tycker ni? 💕

Kram

Gillar