Första dagen på sportlovet slutade med en utflykt med brorsdottern

Igår så var det första dagen på sportlovet och vi passade på att låna min brorsdotter som bor hos sin farmor på lovet och åkte ner till Norrköping.

Vi hade pratat om det ett tag och senast nu i onsdags att hon ville dit och spela pokemon då hon varit med oss en gång förrut och upptäckte då hur bra våran gång promenad är för just detta.

Vi hämtade upp henne hos sin farmor och begav oss neråt Norrköping alla i bilen var på topp humör och när vi kom ner så passade jag på att byta en jacka som jag totalt hade missat innehöll dun och då jag är allergisk så vågade jag inte chansa att behålla den men sen så hade jag turen att hitta en annan jacka istället och ännu bättre så jag blev väldigt nöjd.

Vi gick sedan vidare för att äta dagens och det fick bli en pizza annars brukar min brordotter gärna ta mc donalds men denna gång så blev det inte det.

Jag tror att munnen gick i ett på henne och jag bara älskar dessa samtals stunder med henne man är alltid lika fascinerad över alla saker som rör sig i det lilla huvudet. Och hon är en mycket klok tjej.

Efteråt så tog vi våran promenad längs med vattnet vi har en ganska lång sträcka som vi går och det är så otroligt fint där. Och hon knatade på bra hela tiden.

Hon fångade några nya pokemon och var väldigt nöjd med det.

Det blev en fin och solig dag och jag bara njöt av vädret. Att få lite kvalitets tid med Nova betyder så mycket för både min man och mig.

Vi njuter av varje gång det händer och ser det som en gåva 🙏🏽

Att bara gå där tillsammans samtalandes om allt mellan himmel och jord och samtigt njuta av allt det fina omkring oss den kombinationen är oslagbar.

Att se hennes glädje när hon lyckas finna en bra pokemon det är så himla kul. Lite lustigt var också att på våran promenad kring vattnet så råkade vi även stöta på hennes kompis med mormor så det var fler än vi som tänkt samma sak om utflykts mål.

Solen fortsatte att värma skönt under hela eftermiddagen med sina hela tio grader varmt och i buskarna kvittrade fågelungar och snödropparna blommade intill husväggarna.

Väl uppe på stan igen så skulle det inhandlas några leksaker som hon hade med sig pengar till och hon blev mycket nöjd med inköpet.

Idag så är jag ganska så trött och slut efter igår och det blev alldeles för lite sömn inatt för mig då jag vaknade tidigt av värk. Så ögonen är lite grusiga men idag så tar jag det bara lugnt och jag behöver inte stressa någonstans så det är bara att lyssna på kroppen och ge den vilan som den behöver.

Även om jag får betala med sämre mående i kroppen efter en sådan här resa så är det ändå så värt det vi har haft en jätte mysig dag, en dag som resulterat i fina minnen tillsammans. En dag som även om den tog energi ifrån mig också gav mig så mycket energi.

Och det enda som igår på våran promenad talade för att vintern nyss varit här var väll den fastfrusna cykeln i isen annars så var det bara vår i luften.

Och jag älskade både vädret och sällskapet 💞

Gillar