Första advent idag, hur ser denna dag ut för dig?

God morgon, jag startar första dagen I december och advent med månadens första bloggutmaning som är startad av https://www.saramadeleine.se

Min dag ser ut som följande, jag vaknade och drog på mig morgonrocken och tassade sen upp då maken ännu sov.

Jag tog mina mediciner och satte på nyhetsmorgon på tv:n och sen så kröp jag upp i soffan och drog en mjuk och skön pläd över benen.

Ute så är vädret väldigt ljust och solen tittar fram så jag hoppade äver att tända ljusen då dom ändå inte skulle göra sig så bra.

Min första advent kommer att firas enligt följande vi ska lite senare åka mot Eriksbergs slott där det är julmarknad idag i slottsparken och sen så ska vi även passa på att ta en advents fika i slottscafet.
Det är kyligt ute så det gäller att klä sig ordentligt.

När vi kommer hem så blir det nog en varm glögg med pepparkaka och sen när mörkret faller så är det dags att tända lite ljus och mysa.

Idag är det liksom startskottet på många härliga dagar med mys och diverse pyssel inför den stora dagen som komma skall julaftonen.

Dessa dagar fram till den stora dagen kommer säkerligen bestå av lugna och mysiga stunder, ljulstök, julbak,lite julstress, och diverse olika saker som ska fixas allt för att sen kunna känna sig så redo som man bara kan när julaftonen anländer.

Det är en härlig tid som väntar nu.

Vad gör ni själva på första advent?Jag önskar er en fin dag.

Kram K

Gillar