Första oktober och en viktig månad

Idag är det den första Oktober en viktig månad där cancern uppmärksammas med galor och försäljning av bla rosa bandet.

Det finns många som är drabbade av cancer det kanske är ni själva, en anhörig, en bästa vän.

Vi har både sett dom som klarar kampen emot cancern men också dom som inte klarade den och inte finns kvar hos oss längre.

Efter en sådan resa hur den en må sluta så blir ditt liv aldrig mer sig likt igen.

Ditt liv har skakats om rejält du bär på ett ärr i själen du bär kanske ett synligt ärr på din kropp som en påminnelse om vad du gått igenom, du bär med dig en rädsla för att drabbas ytligare en gång framöver i livet.

Cancern är och förblir en hemsk sjukdom som drabbar alla åldrar från barn till vuxna. Den kommer in i din kropp utan din tillåtelse och den börjar ställa till det rejält den bryter ner din kropp och den försöker vinna över dig.

Därför är forskningen så viktig dock inte bara i oktober månad utan året runt då cancer forskningen går framåt men den får aldrig stanna upp vi kan aldrig vara nöjda över hur långt vi har kommit. Så länge cancern tar liv så behövs fortfarande en enorm kamp emot den och den kampen  får vi ALDRIG ge upp aldrig någonsin.

Så snälla hjälp nu till att stödja oktober kampanjen och stöd alla andra månader på året också.

Vi har nog alla en och samma känsla och det är att vi vill inte mista livet varken våra egna eller någons annans liv till cancer sjukdomen.

Så vår skyldighet är att fortsätta att hjälpa till att kämpa emot den.

Det är då vi verkligen ger oss chansen att få vinna över cancern och inte tvörtom.

Mina tankar går också till alla som kämpar emot cancern här och nu, mina tankar går också till dom som inte längre finns kvar hos oss för att man tyvärr förlorade kampen emot cancern. Det kanske fick det slut som aldrig någonsin fick hända.

Men jag vill också uppmärksamma dom som vunnit kampen mor cancern. Att det ens blev möjligt beror på alla dessa fantastiska forskare och läkare som lägger sina själar i att hitta botemedel dagligen.

Kram på er och var rädda om er 💗

Till minne av min fantastiska farfar som förlorade kampen för arton år sedan.

​"Cancer does not have a face                                    Until it's yours ore someone you know "

#fuckcancer

Gillar