Februari är här.

Vi är nu bara några dagar in i februari vi har lämnat ett snöigt och kallt januari för att träda in i februari månad med ännu mer snö för just nu så är det helt galet mycket snö ute och som kommit bara inatt och snön faller ännu.

Men jag älskar det för det är så otroligt fint och det väcker minnen från när man var mindre.

Den där känslan från när man var barn infinner sig man blir sugen på att gå ut och göra en snöängel, starta ett snöbollskrig eller att bara pula någon.... Kanske ligger maken i risk zonen där 😃

Ibland så kan den där lekfulla sidan väckas inom en och det är nog en sida som är väldigt viktigt att ha för ibland så är livet alldeles för allvarligt och jag tror att det behövs en bra balans mellan det allvarsamma och det lekfulla.

Bara för att man själv blir äldre och äldre så behöver man ju inte lägga sin lekfulla sida åt sidan helt om ni förstår hur jag menar. Utan släpp loss istället ibland skoja, busa och gör något galet det är ganska så befriande. Se till att få skratta ordentligt det har ju fatiskt visat sig att det påverkar hälsan väldigt positivt.

Och om du nu skulle göra bort dig så bjud på det för det är absolut inte hela världen utan ta det med en klackspark. Att göra bort sig är inte farligt och alla gör vi bort oss någon gång under livet. Vem har sagt att allt behöver vara så perfekt. Utan se bara till att  kunna skratta åt det.

Jag har nu bara legat inne i min förkylning i tre dagar och klätttrade på väggarna redan efter första dagen jag var sjuk. Att bli sjuk och ligga och vila var inte vad jag ville göra nu till helgen. Men det har varit ett nödvöndigt ont och jag tycker nu att det börjar att vända lite men jag är ännu ganska trött.

Det där med att ligga och titta mycket på tv blir jag lätt väldigt uttråkad av. Det kan kännas jätte lyxigt och jätte mysigt att sätta sig och se en film eller serie ibland. Men när man ligger sjuk och att titta på tv blir det ända du orkar att göra och det blir lite för mycket tv-tittande då blir det bara tråkigt och jag ledsnar på det.

Men nu så håller jag tummarna för att det fortsätter att vända på sjuk fronten.

Nu får vi hoppas på att februari bjuder på ett fint och härligt vinter väder framöver.... och tänk nästa månad så är det Mars oj vad jag längtar dit.

Nu får ni ha en fin söndag i ett snöigt och vintrigt sverige och var rädda om er. Kram 💞


Gillar

Kommentarer