Fast i bilkö pga trafikolycka

Ibland i trafiken så får man bevittna verkligheten eller snarare det som skulle kunna bli verkligheten även för dig och mig.

Man sätter sig dagligen bakom ratten utan att ha en tanke på att en olycka ska hända just dig, en olycka som både skulle kunna förändra ditt liv för all framtid eller släcka ditt liv på en sekund.

Visst vi kan inte gå omkring och ständigt vara rädda för det eller att undvika att ta bilen någonstans. Det är inte så jag menar utan mer att ha respekt för varandra, ta ansvar, vara ute i god tid, inte stressa, och att vara uppmärksammade.

Det skulle i varje fall hjälpa en bit på vägen.

Idag så var det inga personbilar inblandade i olyckan utan en långtradare som kört i diket och som fick föras med ambulans till sjukhuset.

Vi har suttit i bilkön i över en och en halv timma nu och jag är både trött och hungrig då jag inte hade hunnit äta något än och skulle äta när jag kom in till stan.

Men vad gör det jag hetsar inte upp mig, jag väntar snällt i kön men har dock sett många som blir förbannade och stressade över att bli stående i kön.

Visst det är inte kul om du är påväg till jobbet, mötet osv

Men vad finns det att bli förbannad över att någon har råkat ut för en hemsk olycka, att någon har blivit skadad kanske även svårt, och får bära på hemska minnen resten av livet.

Det är så mycket värre än att vi får vänta och kanske bli sena till det vi ska göra.

Och jag hoppas verkligen att föraren av lastbilen klarar sig undan med lindra skador och det är ju nog så illa ändå.

Och till oss alla andra som är i trafiken ta det lugnt och var rädda om er 🙏🏽


Gillar