Ett otroligt dumt beslut av mig ikväll

Ikväll så gjorde jag ett väldigt korkat beslut enligt mig själv och kanske så var det lite naivt eftersom jag trodde att det skulle bli en dans på rosor att städa hemmet i tjugosex graders värme inne, usch det blev verkligen en hemsk erfarenhet.

Det började bra men bara efter en liten stund så kom första svettpärlorna i pannan och tillslut så kände det som att min klänning gick att vrida ur. Varför gör man så dumma beslut ibland ?

Men envis som jag är så tog jag mig igenom städningen i en lugn takt men fick också till slut en envis huvudvärk trots massor av intag av vatten under hela dagen.

Men jag får väll trösta mig med att jag nu har ett rendoftande hem och förhoppningsvis så mår min allergi och astma bättre nu.

Det är ju tyvärr svårt att hoppa städningen när man har sjukdomar som gör att den behövs med jämna mellanrum.

En lång och kall dusch är nu tagen och så skönt det var med svalka, dörrarna står på vid gavel men det kommer knappt in en ända vindpust då det knappt blåser ute och temperaturen är ännu varm tur att jag har mina fläktar.

Det är ju lite kul och tänk om min kropp var överns med sig själv om vad den behöver för just nu så mår ju mina muskler och leder lite bättre men det krockar dock med att jag just nu är i klimakteriet. Men oj så glad jag är att jag nu har behandling för minns förra sommaren mot juli och jag blev värre oj så dåligt jag mådde.

Nej nu så ska jag dricka en kopp jordgubbs te innan det är dags att sova, jag känner dock nu en förvärring med min smärta i kroppen tyvärr.

Sov gott fina ni så hörs vi imorgon, kram 💕

Gillar

Kommentarer