Ett mysigt ställe för en fika

​​​Idag tog vi oss till ett mysigt ställe ganska nära oss det ligger lite utanför stan ett mysigt herrgårdscafe. Det finns mycket gott där allt ifrån fika till mat och glassbar. Stället heter Djulö herrgårdscafe.

Miljön gör nog sitt till mycket då både herrgården och uteplatsen där man kan sitta och fika ligger fint vid vattnet. Det finns även en stor brygga precis vid vattnet där man kan sitta i sköna rottingfotöljer eller vid bord och stolar. Man kan även komma med båt och lägga till intill bryggan.

Ta en fika och höra vattnets kluckande mot bryggan.

Vi är ofta här på sommaren och kan tillbringa timmar och bara små prata och njuta av utsikten över sjön och hitta ett inte lugn. Det har blivit som vårat lilla smultronställe.

Idag mötte vi upp min bror med dotter. Det var mysigt. Vi fikade och spelade en omgång kubb.

Skön paus från allt som pågår i huvudet operationstiden har ännu inte kommit men den kan dimpa ner när som helst nu.

Men jag försöker leva i nuet och njuter av varje extra dag innan operationen. Vi försöker hitta på lite för att komma ut endel så vi får så mycket vi hinner av sommaren.

Man får ta en dag i taget.... finns inget annat att göra.

Men det riktiga sommar vädret låter vänta på sig då det är kyliga vinda än. Ska jag vara lite egoistisk så önskar jag inte den där riktigt heta sommar värmen lagom till jag är ny opererad för det blir nog jobbigt.

Nu skall jag snart natta mig själv och hoppas på att få goda drömmar. Natti alla där ute 🌙


Gillar

Kommentarer