Ett loppis fynd, och ” Happy friday Make it a good one” slog precis in.

I mitt förra inlägg så hade jag en bild där texten var

” Happy friday Make it a good one ” Åh vad den stämmer bra in just idag.

Idag strax efter klockan fyra gjorde vi en chansning och ringde mitt apotek som jag valt för licens ansökan. Döm om min förvåning när hon på andra sidan svarar ja licensen är godkänd. Jag borde verkligen fira detta 🍾🥂

En stor eloge till läkemedelsverket som jobbade så snabbt och redan på måndag eller tisdag nästa vecka kommer jag att kunna hämta ut medicinen.

En medicin som jag nästan hade gett upp hoppet om att någonsin hitta en villig läkare som ville hjälpa mig med det som krävdes. Det privata läkarbesöket lönade sig verkligen på mindre än två dygn från den bokade tiden jag hade så är allt klart.

Så himla skönt det känns nu och jag håller nu också tummarna för att jag kommer att reagera bra på den och bli hjälpt. Ibland så lönar sig allt slit, blod, svett och tårar som man lägger ner för att få lite bättre hälsa.

För att gå över till något helt annat så har jag ju skrivit här förut att det alltid är kul att fynda fina saker och vad som vi tycker är fint kan ju vara olika hos oss alla förstås.

Jag gillar det lite gamla charmiga och slitna som redan är använt, lite skavanker och några år på nacken är inget hinder. Den här fina bänken har jag fyndat för endast 150kr vad får man för dessa pengar i vanliga fall.

Älsklingen har börjat att slipa ner den gamla svarta och nötta färgen som satt innan men den var också torr och stickig så skulle man använda den behövdes den verkligen slipas. Stickor i rumpan är ju inte kul att få 😊

Jag har dock inte bestämt mig än om den skall få vara i orginal färg eller om den får vara precis som den är nerslipad och bara bli lite grånad i träet.

Kanske ska den vara så eller bli svart igen, kanske lite grå jag vet inte, just nu så ska jag behålla den i den slitna looken.

Jag skall bara skaffa en större kudde och en filt så kan jag slänga upp mina ” korta ” ben där för lite vila när man jobbat i trädgårdslandet eller varför inte inta en kopp te där.

Ni ser helt slutar inte tanke verksamheten trots att jag borde ha vilat hjärnan hela dagen idag.

Men jag har i varje fall lyckats att bara vila idag i solstolen och så det blev det även en stund i solen där jag jobbade lite på min gyllen bruna färg.

Jag känner mig väldigt glad och lycklig inombords nu när allt är klart. Och jag har en känsla av att helgen nu kommer att bli ännu mer fantastisk i och med detta besked.

Jag har nu flyttat mig upp emot altanen och det vankas lite god fredagsmat.

Detta är en fredagskväll och en sommarkväll när den är dom allra bäst 🐞


Gillar

Kommentarer