En vit fredag med knarr under skorna

Äntligen i morse så vaknade jag upp till ett vitt täcke som hade bredde ut sig så fint i trädgården och på mina granar, vad jag har längtat.

Även om jag vet att det tråkiga och gråa, regniga vädret ska komma tillbaka så blev jag lycklig av att se snön.
Och ljuset, det var så himla ljust och fint och solen tittade också fram.

Så jag tog snabbt en dusch och åt lite frukost och sen så åkte jag in mot stan då jag hade ett ärende som skulle göras.

Det var väldigt halt på vägen så jag tog det lungt in till stan och jag brukar tänka som så att det är bättre att komma fram än inte alls.

Och faktiskt så tog dom andra bilisterna det lugnt med för annars så brukar det alltid vara någon som kommer och kör som en galning trots rådande halka.

När jag väl var i stan så passade jag på att få lite av det kortvariga ljuset som är nu på dagarna så jag tog en långpromenad i stan.

Det är alltid kul att gå lite nya gator och se alla fina fönster som har pyntats inför advent.

Väl hemma igen så slog jag mig ner i soffan och värmde mig med en kopp varm choklad vilket passar väldigt bra nu på vintern och jag var ganska frusen.

Jag blev också så otroligt ledsen idag när jag läste i tidningen att polisen nu är säker på att Wilma som har varit försvunnen i Uddevalla är död. Jag lider så med dom anhöriga vilken mardröm dom befinner sig i.

Ändå så är det nog viktigt att få veta vad som har hänt för att kunna bearbeta men hur ska man finna styrkan att gå vidare? Så hemskt jag ryser bara vid tanken.

Mina tankar går till dom anhöriga i deras sorg och till alla dom frivilliga som har ställt upp och letat dessa veckor 🙏🏽

Ikväll så blir det lite mat och idol för oss och en massa tända ljus.
Är det fredags mys så är det.

Jag vill passa på att önska er en fin fredag och var rädda om er.

Kram K

Gillar