En välbehövlig paus iform av en fika kan vara värdefull

Som jag redan har skrivit här förut så älskar jag att ta en fika på stan.

Men ibland så blir det något som man bara behöver göra emellan ärendena när man börjar att känna att sockernivån börjar att sjunka och man behöver få i sig lite energi. Så var det igår så maken och jag hamnade på Espresso house.

Jag gillar kombon av att sitta och njuta av ett gott te, samtala och vara endel av mötena människor emellan.

Det är en sådan paus som man ibland behöver i vardagen.Nätterna har varit sådär tuffa igen flera uppvaknande per natt resulterar i sömnbrist och sen min smärta på det som stör kroppen från att få sin vila.

Just nu så tycker jag att det bara blir sämre och förmodligen är det vintern som slagit till som förvärrar mig.

Snöflingorna faller idag utanför fönstret och snön ligger så fint på hustaken och träden är täckta av snö. Det är ändå något speciellt med den här årstiden även om den också sänker min livskvalite ytligare med kylan som följer med vintern.

Jag känner mig ganska så trött och hjärnversksamheten är lite extra seg idag så det är nog bara att anpassa sig efter det och vila. Man kanske borde börja se någon ny serie igen.

Man försöker trots att man är sämre med smärta att tänka positivt och ta dagen som den kommer men oj vad jag ibland saknar mitt gamla jag som var piggare som inte hade denna smärta och ett lager av energi. Som orkade hålla tusen bollar i luften och som i en rasande fart orkade göra allt som jag ville,jag for oftast runt som ett torrt skinn men jag lyckades alltid att sluföra allt som jag åtog mig.

Jag tror inte att någon förstår hur mycket en person som är sjuk önskar sig att få bli frisk, medan ni går till erat arbetet och ibland önskade att ni skulle få vara lediga en stund, så går jag här och önskar att jag skulle få ha orken att få gå till ett jobb varje dag och få känna mig ” normal ”

Att leva med kroniska sjukdomar som påverkar hela ditt liv är ingen lyx.

Skulle jag få önska mig en enda sak så vore det att få bli frisk.

Men nu är inte min situationen sådan utan jag får göra det bästa av min situation ta dom små tillfällena av lite mer ork när dom ges även om det inte är ofta samt njuta av stunden och leva i nuet. Ta en dag i taget och bli ännu bättre på att lyssna på kroppen.

Och som jag skrev varför inte sätta en liten guldkant på tillvaron ibland med en liten fika med min kära make som alltid finns där oavsett hur jag än mår, ett stort tack till dig 💞

Det kan vara just den där värdefulla pausen som jag så väl ibland behöver få. Som ett litet avbrott ifrån min vanliga vardag här hemma. Den uppskattar jag verkligen 🙏🏽

Gillar