En trött dag

Som förväntat så blev dagen idag extra seg och trött det beror nog både på insättningen av en ny dos av min medicin men också på att jag gjorde ett litet ryck i trädgården igår.

Vi har haft riktigt skönt idag tjugotre grader varmt och strålande sol.

Ibland så skulle dagen behöva ha ännu fler timmar för även om jag bara har en lugn vilodag så tycker jag att dagen går alldeles för fort.

Ibland undrar jag om man lever fel, kanske så skulle man kunna stoppa tiden på något sätt och behöver den rulla på så fasligt snabbt som den gör.

Det finns säkert någon som har något bra svar på dessa frågor. Kanske så har någon forskat på området och har svaret vad vet jag.

Ibland så funderar jag på om det är alla dom sociala medierna och internets fel. För visst är det väll ändå så att ansvaret alltid är mitt egna men faktum är att när man sätter sig bakom skärmen så fullkomligt rusar tiden iväg.

Förr när inte internet och alla tv kanaler som går dygnet runt för den som vill då kunde ju ingen sjunka in i den världen och bli sittande.

Då fanns det ju faktist dagar som kunde vara långtråkiga vilket jag tror var nyttigt.

Jag vet inte när jag hade en riktigt långtråkig dag senast, på ett sätt så kan man ju se positivt på det för då kanske mitt liv ändå är ganska härligt.

Men det kan ju också vara ett tecken på att allt går för fort, vi behöver stanna upp ibland vila oss, reflektera föra en dialog både med oss själva men också med andra.

Ja ni ser nu sitter jag här på kvällskvisten med en massa olika tankar som  far i huvudet ibland så kanske man skulle ha en av och på knapp för hjärnkontoret det vore ju skönt haha.

Jag har idag haft mer smärta i kroppen efter att jag hade donat lite  så ökade den så idag blev det en hel vilodag. Vi har pratat om resan vi ska på men inte planerat så mycket inför den.

För meningen är att vi ska vila och återhämta oss. Släppa alla måsten och krav. Och bara ta timma för timma och dag för dag det ska bli så skönt att bara ta allt som det kommer och bara göra det man vill.

Det ser jag fram emot.

Jag misstänker att jag kommer att tillbringa en hel del tid vid havet, bunkra upp med energi och minnen som jag förhoppningsvis kan ta med mig in i hösten.

Jag ska nog plocka några snäckor att ta med mig hem.

Jag är så otroligt tacksam för att vi ska få komma bort.

Nu så skall jag nog ta en kopp honungsvatten och krypa upp i soffan en liten stund för snart så skall jag försöka att sova.

Finns det något som är så härligt som att få krypa ner i sängen när ögonen knappt orkar att vara öppna längre. Och ännu mysigare är det när det som idag är ren bäddat den känslan gillar jag.

Sov gott alla fina där ute  💕

Gillar