En torsdags utflykt till ett ställe som jag bara älskar.

I Torsdags så skulle jag igentligen bara in till stan på ett ärende men totalt oplanerat så åkte vi vidare ner mot Norrköping för att leta en ny vinterjacka då jag tänkte passa på nu när det reas ut vinterkläder.

Vi började med att tanka oss med lite energi iform av en pizza på vad jag tror är Norrköpings godaste pizzeria.

Efter att ha varit där några gånger så får man ju sina favorit ställen som man gärna återkommer till.


Väl på stan igen så tittade vi i lite butiker.

Jag som också är galet förtjust i allt som har med julen att göra hittade även en affären för min smak ” The christmas shop ” det kändes lite skumt att gå och titta på julsaker nu när vi är inne i februari månad men ändå mysigt på något sett.

Jag lyckades hitta mig en vinterjacka till slut på rean som var ordentligt nedsatt men nu så kännns det ju sådär med tanke på att vi har fyra grader varmt på dagarna men å andra sidan så har jag en bra jacka att starta upp med inför i höst om inte kylan kommer tillbaka innan dess.

Efter shoppingen så tog maken en kaffe och jag försåg mig med lite onyttig vätska på Brödernas cafe nere på stan ett fik som jag varmt kan rekommendra, en mysigt inrett cafe helt i min stil. Och med en hög standard på det dom serverar.

Det är väldigt lätt att trivas här och jag har aldrig varit med om när man kommer dit att det är folktomt utan det verkar vara en populär samligspunkt i Norrköping.

Jag tror att det är ett cafe som verkligen har satsat rätt, mysig inredning, gott fika och god mat och en hög service känsla. Och det ombonade och mysigt inredda cafet gör det väldigt lätt att trivas och att fördriva någon timmar samtalande med nära och kära.

Men min absoluta favorit är faktiskt våra underbara promenader och alla dessa fina vägar man kan ta kring vattnet där trivs jag som bäst. Skulle jag inte bo där jag idag bor så skulle nog detta vara mitt ställe det är väldigt ofta den tanken har funnits att man kanske skulle flytta ner mot Norrköping.

Promenad vägarna vi brukar ta är lika fina oavsett årstid och för dom som ännu spelar pokemon så är det himmelriket med väldigt täta stopp att snurra på och mycket pokemon längst vägarna.

Vi har både varit där och spelat med min syster och med min brorsdotter.


Här avslöjade jag väl min lite nördigare sida om nu pokemon är nördigt. Jag tycker nog inte det men det finns nog andra som tycker det 😉

Men det roliga med pokemon är väll att det lockar människor i alla åldrar allt ifrån barn till medelålders och pensionärer.

Och det bästa av allt är väll kombinationen av motion, friskluft och spelandet. Jag tycker att det är är väldigt mysigt stt spela med min brorsdotter och se lyckan när hon fångar en pokemon som hon vill ha.

Just den här kvällen så var det lite ruggigt ute och det hade börjat regna men vi tog ändå vår promenad längst gatorna och vattnet innan vi började åka hemåt igen.

Det är sådana här dagar när jag väl har en något ” bättre ” dag som jag är så otroligt tacksam för och när jag lyckas ta sista orken och energin ur mig och få vara med om en sådan dag.

På väg hemåt igen när jag sitter där i bilen så känner jag bara en enorm tacksamhet över att jag lyckades orka att ta mig iväg och visst kroppen har börjat att strejka och ögonen är alldeles grusiga av den enorma tröttheten som jag känner och visst vet jag att redan imorgon så får jag betala för denna resa.

Men ändå någonstans så är det så värt det jag vet att det blir jobbigt men jag har på något sett ändå fått lite ny energi och en hel mysig dag och sådant kostar alltid för mig att göra så det är jag van vid.

Men jag måste ändå kunna ta sådana här dagar så jag känner att jag lever för att få en mening i livet och att få göra något mysigt med den viktigaste personen i mitt liv som jag har ❤️ Att dag ut och dag in bara vara hemma blir inte så mycket livs kvalite.

Vore jag frisk så skulle jag vilja ha en massa sådana här dagar och att resa mycket mer men det klarar jag dock sällan men jag har omvärderat efter min förmåga och då blir man lycklig ända in i själen för varje gång som livet bjuder på en utflykt istället.

Jag kommer alltid att få betala iform av mer trötthet och en allmän försämring med värk i kroppen när jag gör något så är mitt liv men jag vill ändå kunna leva det också.

Så tack än en gång för denna mysiga dag 🙏🏽 Genom livet så hittar man sina små smultronställen och det är ett av mina.

Men nu så har jag bara fått vila i helgen för det behövdes verkligen och det ska jag fortsätta att göra även idag det får bli en skön söndag hemma och jag får önskar er med en fin söndag.

Kram ❤️


Gillar