En strålande vacker torsdag morgon

God morgon alla fina.

Är det någon mer än jag som får energi av dessa soliga mornar som man nu vaknar upp till?

Trots många nätter av sömn brist så även i natt jag fick endast ihop fem timmars sömn så tycker jag ändå att det är lättare att ta sig igenom dessa dagar med det otroliga ljus som vi har nu.

Den ända negativa effekten av detta väder är ju att pollen halterna exploderar och jag känner redan av det rejält.

Idag så står frissa besök på mitt schema det är dags för en klippning och lite bottenfärg. Jag undviker ju gärna närkontakt nu i corona tider men frissan behöver jag verkligen till.

Jag får helt enkelt förlita mig till att var och en nu tar sitt ansvar och inte går till jobbet om man känner sig sjuk men jag har dock också läst att alla känner inte av att dom är smittbärare och då är det ju inte lätt att veta.

Jag ska nog köpa mig några mini påskliljor och penseer snart att pryda min trapp och det är ju faktiskt inte långt kvar till påsk heller. Det är alltid kul att ha några fina vårblommor innan man kan pryda sin trädgård med alla härliga sommarblommor.

Maken ska ge vår bil lite kärlek idag då vi ska besikta den nästa onsdag egentligen så har vi på oss ända till den sista juli men det är alltid skönt att få det gjort innan sommaren börjar och även sommardäcken ska få komma på och det är alltid lika skönt att slippa vinterdäcken.

Jag hoppas att ni får en fin dag och var rädda om er.

Stor Kram K

Gillar