En söndagsutflykt och nu så kan den nya veckan börja

Idag så vaknade jag upp till en mulen och grå start på veckan hösten är verkligen här på riktigt nu.

Och det är också den sista September och imorgon så går vi in i Oktober månad .

Jag vet inte men just nu så har jag haft mycket att tänka på för vissa tråkiga saker har hänt som inte alls är roliga och jag gillar inte hur negativt det påverkar mig.

Men det är bara att bita ihop för jag kan inget göra åt saken ändå.

Igår så tog vi bilen på en tur och mina föräldrar fick följa med och vi åkte mot Sigridslunds cafe ett mysigt litet fik som ligger i en gammal skola på landet.Det finns mycket godsaker att köpa med sig hem eller varför inte som present till någon. Det finns även en en hel del andra present saker än sådant som man kan stoppa i munnen *ler*

Jag tycker att det är riktigt charmigt och gammaldags där och runtomkring så är det skog och på vägen ner mot fiket så passerar man en mysig liten kyrka.

Jag tycker att sådana här ställen är så charmiga och fikat smakar alltid bra och allt är hembakat.

Jag unnade mig en räksmörgås med enbärsdricka och det smakade riktigt bra. Samma enbärsdricka som jag brukar köpa med mig hem från julmarknaden och som sen maken och jag dricker till julbordet.

En sådan här liten tur är att sätta lite extra lyx på tillvaron.
Idag så ska jag inte göra så mycket utan mest ta det lugnt och vila så mycket som jag kan.

Så återhämtning är min viktigaste uppgift för idag. Jag skall tända upp lite ljus för inne är det riktigt mörkt idag.

Jag är lite kluven till det mörkare vädret som nu kommer att smyga sig på mer och mer för på ett sett så är det jätte mysigt att sitta inne och kura lite mer och att mitt på dagen kunna tända lite stearin ljus men sen så brukar ju den där tröttheten smyga sig på.

Jag tror faktiskt att jag blivit tröttare och tröttare av hösten och vinter nu när jag blivit äldre. För när jag var yngre så märkte jag ingen skillnad alls mellan årstiderna.

Men det är bara att göra det bästa av allt.

Jag får önska er en fin start på veckan.

Kram K

Gillar

Kommentarer