En snöig Torsdag

God förmiddag, igår hade jag hoppet fortfarande kvar om lite vår så jag kämpade med att få upp ljusa gardiner i köksfönstret nu inför våren och sommaren.

Och idag så möttes jag av ett ymnigt snöfall utanför fönstret när jag kom upp. Fast egentligen så känns snön alldeles för sent nu men jag kan ändå komma på mig själv med att njuta lite av utsikten för jag gillar snö.

Det blir så ljust och så otroligt fint när snön faller och nu när vi börjar att vara så långt fram så vet man ju att det blir inte jätte lång varigt.

Jag är ganska trött idag efter mitt ryck med gardiner igår så idag blir det väldigt mycket vila, smärtorna har ökat i kroppen men det var ju inget annat att vänta

Jag har även fått lite ont i halsen så jag hoppas inte att det ska bli värre för jag vill inte bli liggandes sjuk.

Nu till dagens blogg utmaning

Utmaning är startad av https://www.saramadeleine.se


Jag knyter mina skor....


Lite halv klurig bloggutmaning idag.

Men jag kan väll säga så här att jag är en sådan så har jag skosnören på mina skor så knyter jag alltid upp dom innan jag tar av mig dom.

Maken är tvärtom, han kämpar sig ur skorna utan att knyta upp och i med skohorn vilket sliter mer på skorna och minskar deras livslängd vilket jag ofta påtalar för honom 😉

Däremot med handen på hjärtat så föredrar jag att köpa skor som inte har skosnören *ler*

Man kanske får kalla mig lat men sådan är jag. Mina vinterkängor har dragkedja på sidorna och mina vår och sommarskor har inga snören.

Så jag har smitit undan lite från snören.

Hur gör ni med sko snören?

Jag önskar er en fin torsdag


Stor Kram 🌟

Gillar