En sen tisdagskväll med funderingar som rör livet

Det har varit en stressig dag varför vet jag inte, jag är ännu inte helt bra men bestämde mig ändå för idag att ställa en deg till sirapslimpor då dom börjar att vara slut.

Det kanske var lite mer än jag orkade egentligen kände jag sen men då hade jag redan börjat.

På eftermiddagen medans degen ännu jäste så ringde det på dörren och min mamma kom förbi och bjöd på fikabröd som hon hade med sig då hon igår fyllde år och födelsedags firandet hade ställts in.

Men maken var förbi och lämnade en present och en blomma från oss som vi hade köpt sedan någon vecka, eller ja inte blomman men presenten.

Hur som helst så pratade vi en stund och jag fick dra i mig lite friskluft det var skönt. Sen gräddade jag klart brödet och sen var jag klar för dagen.

Imorgon så blir det en väldigt lugn dag med mycket återhämtning jag är rädd för att kroppen säger ifrån igen och det vill jag inte.

Jag har nyligen läst i tidningen att corona bara ökat igen blir så ledsen att läsa det men också tyvärr så var det väntat.

Jag kan idag längta till hur livet var innan corona kom.Man åkte dit man ville, man fikade och åt mat ute då och då man gjorde det man kände och samtidigt så tog man nog livet lite förgivet.

Inte tänkte man på att något sådant här skulle hända eller att livet skulle bli så annorlunda. Jag saknar att få umgås med mina nära.

Men jag klagar inte utan jag finner mig i detta och gör det bästa av det och jag är verkligen försiktigt och använder vinyl handskar om jag absolut måste in på en affär samt spritar händerna noga. Och det gör jag ju inte bara för min skull utan också för andras skull då vi bara måste hålla ner smittan.

Önskar att man inte skulle se så många som faktuskt har slappnat av och som trängs i affärena precis som vanligt utan att hålla avståndet och som om pandemin inte fanns det är galet.

Men nog om detta nu.

Något jag också har funderingar kring så är det valet som snart är i USA jag har en gnagande oro att Trump får sitta kvar något som jag personligen inte vill vilket också påverkar oss negativt.

Hur går era tankar kring det valet?

Nej, nu så ska jag avsluta min kväll med en kopp te och en serie innan det är dags att krypa ner i min renbäddade säng. Jag vet att jag sagt det förr men jag älskar känslan av en renbäddad säng.

Jag önskar er en fortsatt fin kväll och till er som det är dags att siva för säger jag gid natt.

Kram på er 💕

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,

Sov gott fina du 💞

nouw.com/ingajohansson
MinResaTumörMittLiv
MinResaTumörMittLiv,
itismadeby
itismadeby,

Många funderingar, som jag tror att vi är många som har i dessa dagar. Om corona, USA-valet ...
Sov gott Kramar <3

nouw.com/itismadeby